SEĆATE LI SE KEVINA IZ FILMA SAM U KUĆI: Danas ga sigurno ne biste prepoznali (FOTO)

0

Slatki plavušan koji je Džoa Pešija i njegovog kompanjona dovodio do ludila transformisao se u mladića koji podseća na ženu.

Lice Mekolija Kalkina postalo je prepoznatljivo širom sveta posle filma “Sam u kući” 1990. Uloga Kevina, slatkog pametnjakovića koji se sjajno nosio s kriminalcima, obeležila njegovu karijeru. Kad tako mlad postaneš milioner, onda je očekivano da praviš greške. A Mekoli ih je imao sijaset. Seks sa dadiljom, akohol i droga samo su neke afere koje su ga pratle u poslednjih 20-ak godina.

No prema najnovijim fotografijama koje su objavili strani mediji, glumac je doživeo transformaciju. Fotografi su ga uhvatili u šetnji Njujorkom. Čini se da je dobio par kilogram, a i stomak mu se nazirao ispod karirane košulje. Nosio je naočare za vid i pustio kosu pa su ga mnogi jedva i prepoznali. Uz sve to, plava duga kosa više je ukazivala da se radi o devojci nego muškarcu.

Fotografije njegove transformacije možete pogledati OVDE.

Svi njegovi problemi povezuju se s krahom njegove dugogodišnje veze s glumicom Milom Kunis koja je danas u braku s Eštonom Kučerom.

Foto: Printscreen Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.