HOROSKOP ZA 02. APRIL: BLIZANCI dobijaju mogućnost da zarade, LAV kreće u akciju sa RAKOM...

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Pokušavate da nađete način da se dogovorite sa onima na koje inače računate ali ste svesni da morate da im napravite neki ustupak.Trudite se da budete u toku događaja i da saznate ono što vam je bitno za nastavak saradnje sa jednim Ovnom ili Strelcem. Mogući su neki drugi poslovi,m najverovatnije u okviru timsog rada.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Veoma ste ambiciozni i ne odustajete od svojih planova. Pokušavate da nađete najbolji način da se povežete sa nekim ko bi mogao da vam otvori neka druga vrata ka uspehu. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onom što čujete na svoj račun, vi sledite svoj cilj, ma šta ko pričao.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Neke nove, mnogo bolje okolnosti za zaradu ukazuju vam se nezavisno od svega što trenutno radite. Nemojte imati previše poverenja u one koji odugovlače sa odlukama koje bi mogle da za vas budu izuzetno povoljne i isplative. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Strelcem ili Škorpijom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Moguć je dogovor se nakim ko vam je nekada postavljao uslove a sada će takođe pokušati da vam nametne na neki način svoju volju. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji i spremniji da se prihvatite nekog novog posla za koji možda i niste spremni ali uskoro će vam se ukazati prilika za tako nešto.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Imate nekoliko mogućnosti i bićete svesni koliko vas cene, naročito budete orijentisani na jednog Raka ili Strelca koji treba da sa vama uspostave kontakt u vezi sa novim poslom ili sa nastavkom saradnje. Trudite se da niko ne primeti da ste u stvari zbunjeni jednom situacijom koja vam izmiče kontroli.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Ne osećate se sigurnim u sebe jer ni sami ne znate u šta se upuštate. Verujete da možete da dobijete šansu da ponovo razgovarate sa nekim koga ste na neki način uvredili. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako jedan Rak ili neka Vodolija ne budu prema vama dovoljno ljubazni.
 
VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Povoljan dan, naročito ako radite sa mladima, ako očekujete da vam neko da na znanje da možete da na njega računate, ako ste nedavno dobili povoljne vesti. Imate priliku da se istaknete u umetnosti. Možete dobiti priliku da se priključite timu vrsnih strčnjaka.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Neko planira da vas pozove na zajednički skup da biste se dogovorili oko nekih bitnih pitanja u vezi sa nekretninama ili novcem o kome niste mnogo razmišljali jer se mislili da ne možete da nađete rešenje.Dobijate priliku da se sretnete sa jednim Rakom ili Ribama koji su vam naklonjeni.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Verujete da ste na pravom putu da nađete rešenje za problem koji ima veze sa sa bliskim osobama sa kojima ste možda u poslednje vreme bili u zategnutnim odnosima ne bez razloga.Ne odustajte od svojih planova kada je u pitanju posao sa strancima ili posao u medijima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Moguć je susret koji će vam biti veoma značajan jer se verovatno radi o osobama koje su spremne da prihvate vaše ideje i da vam učine nešto po volji. Možete dobiti dobre vesti od nekog koga dugo niste imali prilike da sretnete, moguće da se radi o nekadašnjem saradniku.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Pokušaćete da se ukljućite u posao koji zahteva od vas veliku sposobnost prilagođavanja ili koji će biti za vas prililčno naporan u posihološkom pogledu. Nekome je veoma bitno da sa vama uspostavi dobru komunikaciju, najverovatnije da se radi o jednom Lavu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Trudite se da nađete najbolji način da se dogovorite sa jedni Rakom, Jarcem ili Strelcem u vezi sa ozbiljnim poslom koji bi mogao da vam donese satisfakciju i dobar profit. Imate jaku konkurenciju u nekom ko često boravi u inostranstvu i sa kim ste povrmeno dolazili u sukob.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još