STRAVA I UŽAS U KAFANI: Tukao konobarice i prodavao ih za 5 eura

Tulimirović, ranije hapšen zbog privrednog kriminala, nasilničkog ponašanja i napada na policajce, u pritvoru je kao osumnjičeni za trgovinu ljudima i silovanje. Njegove žrtve, trojica muškaraca, od kojih je jedan osoba sa invaliditetom, kao i dve žene od 19 i 55 godina, od kojih je jedna i ranije bila žrtva podvođenja, pod zaštitom su kako bi se u istrazi došlo do svih detalja potrebnih za formiranje optužnice protiv Megasa.

- To je bio klasičan robovlasnički odnos, konobarima bi ponekad udelio neku dnevnicu, a onda prestajao da im plaća, preteći im da moraju da „odrade“ mizerne iznose koje im je prethodno dao ili će dobiti batine. Žene je na isti način terao na konobarisanje, uz to ih je tukao i zaključavao, jednu od njih, kako je navela, više puta je silovao, a obe je podvodio posetiocima. Na početku, govoreći im: „To je moj prijatelj, lezi sa njim pa ću ti platiti rad“, a kasnije ih je otvoreno nudio mušterijama po cenama od pet do 20 evra - priča naš pouzdani izvor iz istrage.
Koliko Tulimirović nije imao obzira prema žrtvama, svedoči podatak da je policija u trenutku upada u njegov objekat zatekla čak četiri muškarca u odnosu sa jednom od žena, tako da je nesrećnici morala da bude ukazana pomoć u bolnici. Sve oštećene je da „rade“ za njega namamio koristeći njihovo siromaštvo.

- Godinama se zna da je Megasov objekat u prigradskom Belom polju javna kuća, sve pod plaštom striptiz kluba i kafane. Doduše, tu su defilovale kao „konobarice“ i u gradu poznate „dame“, poput „Ćićoline“ i „Šargarepice“, ali su se one dobrovoljno nudile posetiocima, mahom ljudima sa sela i kamiondžijama u prolazu, tako da čvrstih prijava nije bilo. Za vreme majske poplave 2014. godine, neke od njih su spasioci, uz opšti smeh, skidali sa krova objekta - priča Valjevac upućen u dešavanja u Tulimirovićevom objektu na obali Obnice, koji je nekada bio veletrgovina.

Taj objekat, koji Obnica redovno plavi, policajci koji su izvršili raciju opisuju kao brlog, sa ostacima mulja, krša i otpada i kao potpuno nehigijenski.

Izvor: Alo.rs

Pogledajte još