ZARATILI: Zorica zahtevala da dođe vlasnik televizije, OBEZBEĐENJE NIJE SMELO DA JE PIPNE!

Zorica Dukić posvađala se sa voditeljkom TV Hepi Bojanom Ristivojević. Frizerka je u nekoliko navrata rekla nešto što nije smela, te ju je obezbeđenje odvelo u izolaciju.

Dukićeva se ponovo dotakla teme nasilja u rijalitiju, spomenuvši incident koji se odigrao između Vladimira Tomovića i Željka Stojanovića.

"S obzirom na to da je Vlada već bio ovde trebalo je da zna da nasilje nije dozvoljeno ni u kakvom obliku. Veliki pozdrav za Željka Stojanovića i njegovu porodicu", rekla je Zorica, dok ju je voditeljka ućutkivala i na kraju kaznila sa 200 evra.

Međutim, ona se nije zaustavila već dodala i kako je Tomović na nju nasrnuo, ali ju je Gastoz odbranio.
"Ne pokrivajte istinite priče, ako je već sve javno! Nije ni završio u izolaciji, a mi smo završili na razgovoru sa produkcijom, pa u izolaciji", objasnila je Zorica, a voditeljka joj poručila da ne želi više da je čuje.

Ovo je Dukićevu dodatno iznerviralo te je detaljno opisala incident, objašnjavajući da bi, da nije bilo Nenada, ona 'zaradila' još jednu masnicu na oku, pored one koju je dobila od Jelene Krunić.

Kako voditeljka nije uspela da ućutka Zoricu, ušlo je obezbeđenje i jedva je iznelo napolje.
"Zovite mi taksi i pakujte kofere! Zovite i vlasnika i direktorku, ja sam s ovom televizijom završila! Biće i tebi Bojana 'doviđenja'", uralala je Dukićeva.

HAOS : POBESNELA Zorica ODVELO obezbeđenje... by booschelo1

Izvor: Nadlanu/kurir

Pogledajte još