APEL ZBOG KOJEG JE SRBIJA ZADRHTALA: Rođena sam 1979. godine, ostavljena u Deligradskoj – pomozite mi da pronađem MAJKU(FOTO)


Žena po imenu Maja Kovačević godinama bespomoćno traga za ženom koja ju je rodila. Rođena je 1979. godine, a ostavljena je u jednoj zgradi na Slaviji, u Deligradskoj ulici broj 14. Navodno, kada je ostavljena tu, kraj njen je stajala poruka koju je njena biološka majka napisala.

-Molim sve koji me poznaju , a i one koji me ne poznaju da mi pomognu da pronadjem svoju biolosku majku. Rodjena sam 09.01.1979. Pronadjena sam 14.01.1979. U stambenoj zgradi u Deligradskoj 14 na Slaviji u Beogradu. Pored mene je bila o a poruka koju je ostavila navodno moja majka. Odneta sam u Zvecansku odakle sam kasnije usvojena. Vec godinama pokusavam da dodjem do istine kako sam se nasla tog 14 januara u toj zgradi i ko me je tu doneo i ostavio. Svi moji dosadasnji pokusaji su bili bezuspesni. Zato vas jos jednom molim da ovo moje pismo i tekst delite pa ce se mozda pronaci neko ko ce moci da mi da odgovore na moja pitanja. Zelim samo da napomenem da koji god je razlog mog ostavljanja ja se necu ljutiti jer najvise od svega zelim da pronadjem svoju biolosku majku i da znam ko sam JA i da li imam mozda nekog brata ili sestru. Svima koji ovo podelite unapred se zahvaljujem na izdvojenom vremenu i trudu da mi pomognu, napisala je na svom Facebook profile, žena koja već godinama bezuspešno traži biološku majku.

Molim sve koji me poznaju , a i one koji me ne poznaju da mi pomognu da pronadjem svoju biolosku majku. Rodjena sam...

Posted by Maja Kovacevic on петак 1. април 2016.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još