DNEVNI HOROSKOP ZA 03.APRIL: OVAN ne obraća pažnju na JARCA, BIK dobija poziv od RIBE

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Mnogo novih mogućnosti. Ovo bi moglo značiti i neku ponudu koja će vam biti data na način na koji nećete moći da je odbijete jer će izgledati veoma privlačno, naročito ako dolazi od jednog Raka ili Bika. Ne obraćajte pažnju na komentare jedne Škorpije ili Jarca, naročito ako se radi o konkurenciji.
 
BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Podložni ste uticajima drugih, posebno žena. Bilo bi dobro da prihvatite dobronamerne sugestije članova porodice, a ako ste mladi, naročito majke, jer zna šta je za vas najbolje. Potrudite se da budete disciplinovaniji u izvršavanju svojih obaveza, jer ste skloni da ih zanemarujete. Poziv od Vodolije ili Ribe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pazite da se ne nervirate oko nečega na šta ne možete da utičete. Nervira vas činjenica da neko od vaših bližnjih, moguće rođaka, krije od vas vrlo važnu informaciju. Možete se osetiti pomalo izmanipulisanim i reagovaćete veoma bučno. Dobijate ponudu za izlazak od Raka ili Ribe.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Dobro se slažete sa onima koji su oduvek bili naklonjeni i vama i vašim sradnicima. Mnogi misle da se skloni da pravite klan i da ste usmereni na kritiku osoba sa kojima imate ozbiljna razmimoilaženja ili se ne slažete dobro. Ovo je jedan od onih dana kada praktični deo vaše prirode treba da dođe do punog izražaja.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Mnogi vas komentarišu sa dozom zavisti. Moguća je rasprava na poslu u ili ćete biti predmet nečije kritike. Vaša preterana iskrenost ili netaktičnost nervira vaše saradnike. Pokušajete da izbegnete raspravu sa Škorpijom ili Ovnom. Rak može bezuspešno pokušavati da smiri situaciju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Očekujete da kolege ili prijatelji održe obećanje. Moguće je da se radi o nekom radnije planiranom zajedničkom izlasku na ekskluzivno mesto. Preko posla, posebno na velikim skupovima ili na nekim društvenim događanjima možete sresti interesantne osobe sa kojima ćete izmenjivati i ideje i emocije. Može doći do obnavljanja poslovnih kontakata sa nekim ko vam je veoma drag.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Pokušavate da sledite svoju intuicju ali vam to ne polazi za rukom u stvari ste prilično napeti zbog posla koji vas i privlači i ne baš naročito. Uvereni ste da nekom treba da učinite uslugu i tako se i postavljate u odnosu na ono što vas ne interesuje. Moguć je aranžman za nov honorarni posao.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Dan koji bi mogao doneti mnogo prijatnih iznenađenja, između ostalog druženje sa osobama koje su sličnog mentalnog sklopa vašem. Verujete da ste u pravu po mnogim pitanjima i pokušaćete da se nametnete nekom za koga ste izuzetno vezani ne samo kolegijalnim vezama.
 
STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ako vam je šef žena ili ste mladi pa ste se zamerili majci ili rođaci ili starijoj koleginici, pod hitno pokušajte dap opravite utisak. Možete biti izuzetno zauzeti na poslu i zbog toga zanemariti neka svoja interesovanja. Dobijate tajne poruke od nekoga kome se dopadate ili razmenjujete sa nekim sms poruke na poslu. Niko ne pretpostavlja ko vam se dopada.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Danas ćete moći da saznate nešto što se od vas kriju. Moguća je manja secena sa ljubavnim parnterom. Moći ćete da se dogovorite sa osobom koja često putuje u inostranstvo ili ima intenzivne kontakte sa strancima u vezi sa zajedničkom saradnjom koja bi trebalo da bude intenzivna u narednih nekoliko meseci.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Skloni ste da previše burno reagujete na sve što se dešava u vašoj okolini, bez obzira da li je u pitanju posao ili privatan život. Ne bi trebalo da primate k srcu sve što kaže saradnik na vaš račun,naročito ako znate od ranije da ima naviku da vas preterano kritikuje. Moguće je da se radi o zavisti koju ne može da sakrije. Budite realni u rukovanju s novcem, pravite velike troškove.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Imate priliku da sa nekim otvoreno razgovarte o mnogim pitanjima o kojima nikada niste želeli da razmišljate. To je nešto što vam u priličnoj meri lebdi kao nerešen problem, možda vas pomalo i grize savest. Dobićete priliku da se sretnete sa Devicom ili Rakom i bićete skloni da se sa njma dogovorite oko raspodele prihoda.

Pogledajte još