TEŠKI DANI ZA LEPU JELENU: Poznata glumica na ivici nervnog sloma:

0

Poznata hrvatska glumica Jelena Veljača nakon što je na svet donela prelepu devojčicu Lenu, požalila se svojim fanovima o tome koliko je teško biti moderna mama.

Poznata hrvatska glumica Jelena Veljača nakon što je na svet donela prelepu devojčicu Lenu, požalila se svojim fanovima o tome koliko je teško biti moderna mama. Naime, glumici je izuzetno teško da shvati kako pojedine majke uspevaju da pored dece, redovno i svakodnevno odlaze na posao i obavljaju svoje radne zadatke. Čini se kao da Jelena ne uspeva da se snađe u svim tim obavezama.

Glumica se požalila na to kako deca zahtevaju da im se posveti puno vremena, te majke ne uspevaju da se posvete sebi i svojim željama. Naime, kako se vratila svojim radnim obavezama Jelena ne može sebi da oprosti što malenu Lenu ostavlja bez majčinske pažnje i vrlo često je zbog toga hvata osećaj panike. U strahu da je ćerka zbog toga jednog dana ne osudi glumica se nalazi u totalnom haosu i vrlo često se nalazi na ivici nervnog sloma kada na radnom mestu pomisli na svoju devojčicu.

Izgleda da je Jelena shvatila šta znači uloga majke, ali da li je bila spremna na nju?

Izvor: NaDlanu
Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.