VEČITI SANJAR: Zoran Kiki Lesendrić u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić

Danas je lep dan zato što mogu da dišem , da otvorim oči i vidim neke divne ljude . Zahvalan sam životu na samom postojanju, na porodici , na sinu ,na prijateljima i na električnoj gitari i Nikoli Tesli koji je izmislio struju pa mogu da sviram. U svom životu sada dozvoljavam da me kritikuju. Najčešće sebi kažem- Razmisli pre nego što nešto izgovoriš. Ali to se retko desi! Istinski verujem da dobro uvek mora da pobedi. Ovo su samo neki od odgovora koje je Zoran Kiki Lesendrić dao Aleksandri Simić u emisiji .

Autor nekih od najlepših balada uz koje su se generacije zaljubljivale i rastajale kaže da i danas sanja i da pesma „Svet je lep kada sanjamo“ istinski opisuje njegov pogled na život. Oseća se kao devetnaestogodišnjak, smeje se sa kolegama sa kojima sarađuje, a muzika je još uvek za njega igra jer da nije tako odavno bi je napustio. Kiki kaže da je i naivan i da veruje ljudima ali sve to realnost uredi i sve na kraju bude kako treba iako ga neko izneveri.

Kiki kaže da je veliki optimista i da veruje u dobro čak i onda kada sve tone .Voli borce i ljude koji se ne predaju ma kako teško bilo.

Sve što je poželeo ostvarilo se, a danas piše neke nove pesme, sanja neke druge snove, živi dan za dan i trudi se da ga ne opterećuje šta će biti sutra.

Emisija Iskreno sa Aleksandrom Simić emituje se premijerno u nedelju 3 aprila na TV Naša u 17h i u repriznim terminima u sredu 6 aprila u 13h i u petak 8 aprila u 23h

Pogledajte još