Bekam srećan zbog povratka u Milan

BEOGRAD, 7. januara 2010. (Beta) - Fudbaler engleske reprezentacije Dejvid Bekam rekao je da je srećan i zadovoljan zbog svoje igre u prvoj utakmici po povratku u Milan, u kojoj su "roso-neri" pobedili Đenovu sa 5:2.

"Nisam očekivao da ću početi utakmicu, ali sam na kraju morao zbog nekoliko povređenih fudbalera. Srećam sam zbog svoje igre i pobede. Lepo je vratiti se u Milan", rekao je Bekam za televiziju Skaj.

Bekam je i prošle sezone otišao na višemesečnu pozajmicu iz LA Galaksija u Milan. Na isti potez odlučio se i ove sezone kako bi se kod selektora Fabija Kapela izborio za mesto u reprezentaciji Engleske na Svetskom prvenstvu.

Kapelo je prisustvovao jučerašnjoj utakmici u Milanu, a Bekam je kazao da je tek po završetku meča saznao za prisustvo selektora na San Siru.

"Znam da on voli fudbal i gleda svaku utakmicu koju stigne. Važno je da naporno radim, a čini mi se da sam sinoć pružio dobru partiju", kazao je Bekam.

Bekam je prošle sezone za Milan odigrao 20 utakmica i postigao dva pogotka.

Ekipa Milana trenutno se nalazi na drugom mestu tabele italijanskog prvenstva sa osam bodova manje od gradskog rivala Intera.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.