Bekam srećan zbog povratka u Milan

BEOGRAD, 7. januara 2010. (Beta) - Fudbaler engleske reprezentacije Dejvid Bekam rekao je da je srećan i zadovoljan zbog svoje igre u prvoj utakmici po povratku u Milan, u kojoj su "roso-neri" pobedili Đenovu sa 5:2.

"Nisam očekivao da ću početi utakmicu, ali sam na kraju morao zbog nekoliko povređenih fudbalera. Srećam sam zbog svoje igre i pobede. Lepo je vratiti se u Milan", rekao je Bekam za televiziju Skaj.

Bekam je i prošle sezone otišao na višemesečnu pozajmicu iz LA Galaksija u Milan. Na isti potez odlučio se i ove sezone kako bi se kod selektora Fabija Kapela izborio za mesto u reprezentaciji Engleske na Svetskom prvenstvu.

Kapelo je prisustvovao jučerašnjoj utakmici u Milanu, a Bekam je kazao da je tek po završetku meča saznao za prisustvo selektora na San Siru.

"Znam da on voli fudbal i gleda svaku utakmicu koju stigne. Važno je da naporno radim, a čini mi se da sam sinoć pružio dobru partiju", kazao je Bekam.

Bekam je prošle sezone za Milan odigrao 20 utakmica i postigao dva pogotka.

Ekipa Milana trenutno se nalazi na drugom mestu tabele italijanskog prvenstva sa osam bodova manje od gradskog rivala Intera.

Pogledajte još