DNEVNI HOROSKOP ZA 05. APRIL: Bikovi pripazite kome se poveravate, Škorpije danas ne treba da ulaze u rasprave

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Merkur samo što ne napusti vaš znak zbog čega bi bilo mudro da se ne upuštate olako u poslove koji vam neće doneti satisfakciju ili bar da ne budete naivni i lakomisleni. Mesec na kraju Riba daje vam pojačanu intuiciju i želju da nešto uradite po svome ili da vas svi ostave na miru. Nemate dobru koncentraciju a želja vam je da se posvetite razradi svojih planova.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Veoma vam je važno da znate šta se dešava na vašem radnom mestu i još mnogo toga o čemu ne znate mnogo a važno vam je da budete informisani. Ribe ili Lav vam možda spremaju neku malu zamku ili vam se to samo čini jer ste u poslednje vreme svašta čuli što vam se nije dopalo. Vaše radno mesto je za sada sigurno, ne poveravajte se svakome.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Povremeno ste potpuno izgubljeni ili oduševljeni, skloni ekstremima jer ni sami ne znate u kom pravcu da usmerite karijeru. Bilo bi najbolje ako biste bili u stanju da realno sagledate svoju situaciju, da odaberete posao koji će vas najmanje iscrpljivati u svakom pogledu. Neko blizak vašoj porodici intrigari protiv vas.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Želite nekome da date na znanje da ste dobronamerni i da ne želite da se vraćate na nesuglasice iz prošlosti ni u kom pogledu. Ako treba napravićete mudar dogovor sa Ribama ili Škorpijom. Budite spremni na odlazak na zvanični skup na kome će se nalaziti osobe visokog ranga.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne želite da se raspravaljate o onome što vas na neki način opterećuje u toj meri da niste spremni da o tome ni razmišljate niti da razgovarate. Rešeni ste da okrenete novi list i da se pozabavite svojim ličnim problemima i ciljevima na način koji to vama najviše odgovara.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Verujete da će se neko ko vam je ponudio saradnju držati dogovora. Ako budete u prilici da razgovarate otvoreno o svemu što vas opterećuje, bićete na nekoj vrsti dobitka, jer će ta osoba da vam ponudi rešenje koje će biti za vas pravi izbor. Moguć susret sa Devicom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trebalo bi da razmislite o poslu koji bi mogao da vam omogući da se istaknete u nekom poslu koji bi mogao biti izuzetno profitabilan. Neko planira da vas kontaktira u vezi sa poslom koji bi mogao da vam donese dobre mogućnosti da se istaknete u javnosti. Ne ulazite u rasprave o nečemu u šta niste detaljno upućeni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ne ulazite u raspravu sa Lavom ili Vodolijom jer možete od njih čuti nešto što vam ne odgovara. Potrebno je da se dogovorite sa Lavom koji vam je izuzetno naklonjen oko neke zajedničke aktivnosti koja bi mogla biti za obe veoma korisna. Dobićete poziv za sastanak sa osobom na položaju.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

U večernjim satima može vam se javiti neko na koga niste računali ali vam savršeno odgovara kao saradnik. Ako dođe do susreta sa Rakom, Vagom ili Jarcem verovatno ćete biti u prilici da se dogovorite oko nekog novog posla u kome vam se mogu pridružiti neki Ovan ili Škorpija.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Osećate se ponosnim na ono što ste uradili i sa velikim entuzijazmom pristupate nekim novim poslovima koji bi mogli biti za vas pravi izbor. U finansijskom pogledu ne osećate veliku stabilnost i imate utisak da zavisite od nečije dobre volje. Moguć razgovor o novom projektu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

U večernjim satima može vam se javiti neko na koga niste računali ali ste se potajno nadali da bi mogao da vas kontaktira. Ako do takvog susreta dođe, verovatno ćete biti u prilici da se dogovorite oko nekog novog posla u kome vam se mogu pridružiti neki Ovan ili Blizanci.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Možete da izvučete maksimum iz saradnje sa Bikom i Rakom i nećete dopustiti da vam promakne bilo šta što oni rade, bilo to dobro ili loše. Planirate proširenje saradnje sa njima ali i sa jednim Jarcem, Škorpijom ali prema Devici ste uzdržani iako je ponudila saradnju.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još