OLIMPIJSKI TIM SRBIJE dobio moćnog saveznika

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac zahvalio se kompaniji UNIQA na odluci da podži olimpijce Srbije na putu za Rio i poželeo dobrodošlicu u olimpijsku porodicu Srbije.

(old_image)

- UNIQA osiguranje je kompanija koja prepoznaje sport kao pravo mesto za ulaganje, a mi se uvek radujemo kada se našem timu pridruži kompanija čiji ljudi vole i razumeju sport. U olimpijskoj smo godini. Naši sportisti beleže sjajne rezultate i krupnim koracima grabe ka Riju. Ostalo je jos samo četiri meseca. Siguran sam da ćemo se u avgustu radovati i slaviti zajedno - istakao je Divac.

(old_image)

Svečanom činu potpisivanja ugovora, pored ostalih, prisustvovali su kajakaš Marko Tomićević, novo lice u promo timu UNIQA osiguranja tokom olimpijske godine, kajakašice Nikolina i Olivera Moldovan, kao i kapiten vaterpolo reprezentacija, Živko Gocić.

UNIQA osiguranje kontiniurano ulaže u sport u Srbiji i pokrovitelj je mnogih sportskih manifestacija. Sponzor je Vaterpolo saveza Srbije, podržava realizaciju Beogradskog maratona, sarađuje sa Fondacijom Nataša Kovačević, dok je dugogodišnji brend ambasador UNIQA osiguranja selektor košarkaške reprezentacije, Aleksandar Đorđević.

(old_image)

Pogledajte još