#PROFEMINA2016: Predstavljamo vam prvi panel "E, ovo je stvarno važno!"

Organizator Pro-femine, magazin ”Lepota i zdravlje”, već deceniju i po najčitaniji i najprodavaniji ženski mesečnik u Srbiji ali i regionu, ove godine slavi svoj 15. rođendan, što je jubilej koji će svakako dati poseban ton i samoj Konferenciji – prvi put biće dodeljena Pro-femina Award, nagrada za ženu koja je pružila najveći doprinos u društveno angažovanom radu.

(old_image)

Kroz panel-diskusije govorićemo o najvažnijim pitanjima koja se tiču života današnje žene. Biće reči o rodnoj ravnopravnosti, o učešću žena u političkom životu, o brizi i zaštiti žena žrtava nasilja, o pronalaženju balansa između profesionalnog i privatnog života, o ženskom zdravlju, nezi i lepoti, o porodičnim i partnerskim odnosima, o ženskoj hrabrosti i mnogi drugim temama.

Danas vam predstavljamo prvi panel pod nazivom "E, ovo je stvarno važno!". Na panelu će relevantne žene govoriti o relevantnim ženskim temama: o angažovanju žena u politici, rodnoj ravnopravnosti, položaju mladih majki i trudnica, diskriminaciji na poslu, zaštiti zlostavljanih žena, brizi o ženama obolelim i lečenim od kancera….

Učesnice panela su:
Aleksandra Jerkov, portparolka Demokratske stranke, Novi Sad
Dr Slavica Đukić Dejanović, potpredsednica SPS, Beograd
Dr Zorica Mršević, naučna savetnica u Institutu društenih nauka, članica Opservatorije nasilja nad ženama pri Mreži Žene protiv nasilja, Beograd
Jovana Ružičić, osnivačica i predsednica Centra za mame, Beograd
Dr Sanda Rašković Ivić, predsednica DSS, Beograd
Jelka Jovanović, novinarka i urednica u Novom magazinu, Beograd
Moderator: Olja Bećković

Kompletan program konferencije i kako da se prijavite za učešće pronađite OVDE.

Pogledajte još