DNEVNI HOROSKOP ZA 08. APRIL: Rakove očekuje pomirenje sa kolegom, Ribe oprez na poslu

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Dve važne konjukcije, Mesec-Merkur i Sunce-Uran imaju velikog uticaja na vaš znak donoseći vam mogućnost da lako ralizujete svoje ideje u vezi sa novim projektom. Dobra saradnja sa Lavom ili Vodolijom ili Devicom. Neki Rak vam je dobar savetodavac u vezi sa vašim finansijama.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Mesec-Merkur konjukcija kasno poslepodne je pokazatelj vaše motivacije, energije i vremena koje treba usmeriti ka zaradi što veće svote novca. Nemate potrebe da oklevate u vezi sa poslom koji je najbolji za vas. Vi to dobro znate, moguće da ima veze sa umetnošću ili trovinom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Slab Merkur, vladalac vašeg znaka u konjukciji sa Mesecom u jakoj poziciji u Biku i u vašem segmentu tajnih neprijatelja ili vaših strahova može doneti nepotrebno uzbuđenje. Imate neka razmišljanja o novom poslovnom projektu. Možete dobiti različite vesti u vezi sa budućim projektima.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Konjukcija Merkura i Meseca u vašem segmentu javnosti u dobrom aspektu sa Neptunom može doneti novu šansu za umetnike ili one koji obavljaju posao u javnosti.Trebalo bi da pokušate da se pomirite sa nekim sa kim ste nekada imali dobar odnos, možda sa nekadašnjim kolegom.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Možete naći način kako da zaradite novac, naročito ako ste dama, orijentisana ka saradnji sa drugim damama, u vezi sa modom, nakitom ili medijma. Nemojte potcenjivati sebe jer ima mnogo onih koji su zavidni na vaš uspeh. Muškarci Lavovi imaju smisla za nauku.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Verujete da će vam jedan Rak ili Blizanci pomoći da se snađete u poslu i verovatno ćete vrlo brzo nakon razgovora sa Bikom uspeti da realizujete ono što ste planirali. Dobre namere jednog Jarca vas čine optimistom i verovatno ćete biti u prilici da se sa njim o svemu dogovorite, naročito kada je u pitanju nov projekat.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Ima mnogo mogućnosti na koje ne računate i možete biti sumnjičavi u pogledu odluka koje treba da donesete. Možete dobiti poziv od nekog Raka koji vas ceni i sa kojim imate šanse da obnovite saradnju. Dobijate vest od nekog koga dobro poznajete, moguće da se radi o Ribama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Trudite se da ostavite povoljan utisak na osobu sa kojom nameravate da duže radite ili se radi o projektu na koji ste već uključeni ali u okviru koga niste još uvek pokazali sve što znate. Verujete da možete da se snađete u poslu sa strancima posebno ako se radi o nekoj prekookeanskoj zemlji.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Prepodnevni sati vam više odgovaraju zbog pozicije Mesecau Ovnu dok će u večernjim satima tranzit Meseca i Merkura doneti neku vrstu uznemirenosti ili neke nedovoljno pouzdane vesti na koje ne želite da se oslonite. Mogući su vanredni izdaci. Ako vas pozove Lav, nemojte odbiti poziv.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

U sferi poslova ste veoma odlučni i spremni čak i da finansijski rizikujete da biste ušli u neki nov projekat koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju. Nemotje se previše nervirati ako se ne bude sve odvijalo kako biste želeli. Trudite se da nađete način da se pomirite sa Devicom ili Ribama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Ako vam se dopada ideja o poslu sa Lavom, pružite mu priliku da se sa vama dogovori možda i pod njegovim uslovima. Ne budite previše samouvereni kada je u pitanju posao koji zahteva komunikaciju sa mnogo ljudi ili poznavanje finansija. Ako želite da započnete privatan posao, podržaće vas Bik.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Imate velike planove ali da bi se oni ostvarili potrebna vam je podrška osoba koje imaju više iskusta u radu sa vama i koji su spremni da sa vama nađu kompromisno rešenje. Verujete da možete da se snađete u društvu osoba koje rade za strance. Ne bi trebalo da se bavite poslom za koji niste verzirani.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva

Pogledajte još