GOSSIP GIRL: Delfin koji je voleo krofne

Moram priznati da sam jako srećna što nas je iz dana u dan sve više na portalu nadlanu.com. Ako se ovaj Gossip suppotrers ili opšte popuarno follovers nastavi, mogli bi da organizujemo neko Usce u septembru za jedno 10.000 ljudi. Mislite o tome pa mi javite na emajl.

Sigurno ste čitali ovih dana kako je sinčina naše najveće zvezde svih naroda i narodnosti zvaćemo je Tetka Fata, proslavio punoletstvo.

Bila je to onako baš velika žurka, nalik na svadbu u Beču onako za sve pare, ceo komšiluk i još pedeset kuća okolo. E sad rođendan ko rođendan nije mnogo bitan, jer bože moj deca rastu čak i na estradi, ali je svakako bitna najnovija Fatina snajka koja se poslednjih meseci iz petnih žila na sve načine trudi da postane zvanična, pa se tako kao takmičar u rijalitiju sa užasnom taktikom dodvorava Fati.

I dok mi čitamo po novinama kako Fata daje savete kako s muškarcima jer ih ona u kući ima tri, i kako joj je preslatka nova snajka – istina je of korz malo drugačija.

Moji izvori bliski Fati i njenoj snajki kažu da, Fata nikako ne miriše svoju novu snajku jer je snajka vrlo nasrtljiva na onu stvar. A sinčića sudeći po liniji više zanimaju hamburgeri nego henki-penki zanimacije. Što snajku dovodi u opasnost da joj se desi kao onoj u džipu sa telohranitelji, da je, da protsite nafataju na gomilu!

Ekipa sa terena mi je dodala i to da je nova snajka dugo bila u šemi sa veoma popularnim pevačem narodne muzike poznatim kao Kralj, o kom sav već pisala. Znate onaj što je natego Zmijicu dva puta pa ona postala seljobriti zbog toga. Eto po ko zna koji put je dokazano da majka i snajka ne mogu u isti paket, nikako i nikada.

Ostajemo u društvu bogatih i slavnih, pazite sad ovo…
Do mene je došlo da je ovih dana opšta frka po prestonici zbog romanse supruge najpopularnijeg dijasporskog pevača, zvaćemo je Big Mama, sa solidno mladjim fudbalerom koji je ranije odrzavao jednu pop zvezu sto je dobila ime po pesmi Đorđa Marijanovića. Naime Big Mami je trebalo nesto mlado i jestivo što se za prste lepi, pa su se malo dohvatili a onda je on upao u frku kad je počela priča da se širi po prestonici, jer mu ne bi odgovaralo da izadje na naslovnoj strani nekog tabloida.

Pod jedan muž Big Mame baš nešto i ne voli kada mu se oko žene vrte nepoznati frajeri, osim ako nisu sumljive seksualne orjentacije, a pod dva – osim skandala mlađani fudbaler bi mogao da dobije i besplatnu promenu ličnog opisa što bi ugrozilo njegovo dalje delovanje među estradnim umetnicama dubljeg džepa, kratke pameti i sunjiva morala. Fudbaler ovih dana moljaka sve moguće novinare po prestonici, neke čak čašćava u eurima, samo da ne izađe na svetlost dana njegova romansa sa Big Mamom.

Ajmo još malo na temu porodičnih odnosa i tradicionalnih vrednosti. Naša Prva Diva, posle svih turbulentnih faza kroz koje prolazi poslednjih godina, mesecima unazad puni naslovne strane u novinama zbog rata sa sinom svog pokojnog muža zvaćemo ga Junior. Iako je mlado i grešno dete ostrašćeno porivima koje je izazvala razrušena porodica svih ovih meseci vodio pravu kampanju protiv Prve Dive, moji izvori kažu da se tu polako spušta loptica. Kad a Junior shvatio da će Prva Diva stvarno da ga tuži zbog svega što joj je radio mesecima kroz medije, pokrijo se ušima i nazvao maćehu kako bi izgladili nesuglasice. Posle svega je izgleda stvarno istina kako klinac nema ništa jer je Prva Diva navodno pokupila sav imetak, pa tako nema potrebe da se nalaze po sudovima jer nema šta više da mu uzme. Sve u svemu prava Srpska tradicionalna porodica puna iskonskih porodičnih vrednosti i zapetljanih odnosa ali naravno sa hepiendom u Divinu korist of korz.

Dok vam sve ovo pišem drugim okom gledam u ekran televizora, odakle me vrlo prodornim i manijakalnim pogledom posmatra Zorica Marković, pa rekoh kad smo već tu da podelim sa vama i nešto vezano za ovaj ultra mega giga ti-vi šou. Glavni zagondžija na imanju trenutno, zvaćemo ga Don Fikret, je pre nego će se u seliti na imanje, imao male bliske susrete sa plavokosom i dosta starijom takmičarkom istog rijalitija na daleko poznatoj po sklonostima ka pilećem mesu. Našli su se nekoliko puta kod nje u stanu u buržujskom delu prestonice koja se vodi kao centar grada i poigravali se u tami kako bi plavokosa pevačica, nek se zove Gazdarica namirila svoje potrebe za piletinom i izbegla svaku mogućnost da joj se ista prijede tokom boravka na selu koje je pod budnim okom kamera. Naravno, Don Fiko je jako lepo finansijski pokriven za svoje usluge, jer pare od prethodnog šoua u kome je takođe održavao na onu stvar nasrtljive takmičarke još nije dobio pa mu je ovo sa Gazdaricom došao kao sezonski posao.

Eh, da još i ovo. Jel se sećate jednog od najpoželjnijih sportista među splavarušama, da, onog Delfina koji je nedavno prestao da igra jedan vodeni sport zbog problema sa prahom u nozdrvama. Čitala sam baš ovih dana kako je njegova gospodža Koka, nekad davno takodže popularna splavaruša, dala srceparajući intervju jednom nedeljniku kako se dugo borila sa anksioznošću, depresijom i tako tim nekim zvezdanim bolestima. E, njen Delfin se jeste udarao po nosu ali nije zbog stresa i turbulentnih porodičnih dešavanja kao što se pisalo, nego je do ušiju u to vreme odlepio za Lolitom – jednom mlađanom zvezdicom ovog istog seoskog rijalitija gde su Don Fikret i Gazdarica trenutno, pa su se zajedno udarali po nosu s vremena na vreme, jer grešno dete nije znalo šta čini.

Kažu prestoničke abronoše da je u pauzama druženja sa Lolitom bazao po beogradskim klubovma u društvu veselog kreatora, takođe ljubitelja krofni sa šćerom u prahu, ako me razumete. Pričaju svedoci da su znali dako da se zanesu da se nije stalo samo na šmrkanju! Ako me razumete…

Delfinu se jesu tresle gaće kad je zvezdica ušla na imanje, ali onda se ta priča ohladila i spustila jer je Lolita ukapirla da će pet minuta rijaliti slave proći pa je bolje ne otkrivati sve karte koje bi preko tabloida mogle da joj produže seljobriti status. Znam, i ja jedva čekam rasplet ove priče posle imanja kao i vi… Ili što bi se popularno reklo “živa nisam da saznam šta tu ima još”, tako da obećavam uskoro neke nove aptejte o ovome.

Eto, to bi bilo to za danas. Odjavljujem se i kao i svaka velika zvezda reći ću vam lajkujte nadlanu.com na Fejsu, pratite Gossip abdejte na sajtu i naravno pišite mi na mail: gossipgirl.bg@gmail.com ako čujete da je neki seljobriti povalio nekog seljobritija dok smo mi uživali u lepom vremenu.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.