MAČ S DVE OŠTRICE: 6 “slatkih” stvari koje on radi uopšte nisu SLATKE već OPASNE

1. On ti šalje poruke dok si s prijateljicama

Jedna poruka, dve poruke, tri poruke i na kraju cela kafa s prijateljicama prođe u znaku vašeg dopisivanja. To nije znak slatkoće, već sebičnog muškarca, koji želi da vas kontroliše.

2. Daje ti male savete o tome kako da poboljšaš svoj život

Naravno da se on i brine o tebi, ali on nije tvoj životni trener, već partner pa ako takvi komentari postaju sve češći, to više nije tako slatko.

3. Komentariše kako “večeras izgledaš presexy”

Sve žene vole komplimente, ali ovako formulisan kompliment više je skriveno iskazivanje ljubomore, koje bi s vremenom moglo postati sve otvorenije i agresivnije.

4. Ljuti se kad kažeš da trebaš dan-dva samo za sebe

Awww, on ne može bez tebe? Pogrešno! Ovde su u prvom redu njegove nesigurnosti, koje će kad-tad iz tebe isisati posljednji atom energije.

5. Jako se naljuti kada ti se neko drugi nabacuje

Velika si devojka i znaš sama da se braniš, odnosno odbiti nekoga na uljudan način. Ali, ako on u takvim trenucima postaje agresivan i ljut na sve oko sebe, pa i tebe koja nisi ništa kriva, to je crvena zastavica. Sasvim je druga priča ako treća strana ne odustaje pa se on uplete, ali takođe na džentlemanski način.

6. Ne odustaje kad odbiješ seks

“Ali, tako si mi sexy večeras…”, “Razmišljao sam ceo dan samo o tebi…” Slatko, ali imala si toliko naporan dan, da sve što želiš jeste uskočiti u toplu kadu, a zatim u krevet. Sve osim: “Ok, nema problema, razumem” je zapravo prisiljavanje, a to je veliki problem.

Izvor: nadlanu

Foto: Yayimages

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.