BRZO I LAKO: Skinite joj donji veš i saznajte sve o njoj!

Može se reći da su gaćice svojevrsni sistem privatnih poruka, ali su jedini problem muškarci koji ne znaju da ih pročitaju. Sreća da postoje stručnjaci koji će vam jasno protumačiti šta vam devojke zapravo poručuju modelom gaćica koje nose.

Lepe, čipkaste tange
Devojka je bila svesna da će biti akcije i bila je gotovo sigurna da ste lak plen. Zbog vas je na brzinu depilirala i noge i bikini zonu. Šta god da ste planirali te večeri, ona je znala kako će se cela stvar završiti. Svejedno, želi da vas impresionira.
Iako pokušava da ostavi utisak da je to nešto što i inače nosi, gadno se varate i takve gaćice nosi samo da bi vas osvojila. Zato joj dajte kompliment i uživajte dok traje.

Muške bokserice
Ona je kul devojka koja voli da se druži s vama, puši travu, gleda Betmena i pokušava da bude slatka za vas. Inače, verovatno se baš ni ne šminka i voli da se takmiči s vama. Voli vaše prijatelje, pivo, oblači se u ono šta joj je najudobnije i ne voli dramu i stres. Držite se nje!

Gaćice s natpisom na guzi
Pod znakom pitanja je! Njen ukus nije baš najbolji ako na guzi ima natpis koji bi trebalo da bude smešan ili, ne daj bože, seksi. Još uvek ne postoji tako nešto. To je verovatno isti tip devojke koja nosi malog psa po gradu ili sve kupuje u roze boji. Takva devojka može da bude zabavna, ali i jako sebična i naporna.

"Bakine gaće"
Znamo šta verovatno mislite, ali nemojte odmah precrtati takvu devojku. Ona koja dozvoli da je vidite u takvom donjem vešu ili ima puno samopouzdanja i zna da pred vama može da se pojavi u bilo čemu, jer ćete ionako jako brzo poželeti sve da skinete s nje, ili je baš briga za vaše mišljenje oko tako beznačajnih stvari. Moguće je i da je jednostavno spontana i nije predvidela da će završiti u krevetu s vama, što je još šarmantnije.

G-string
Ako izgleda kao da uopšte nema gaćice, verovatno je u slobodno vreme striptizeta ili možda gleda previše pornića. Zašto bi inače htela da izgleda kao da ne nosi gaćice... osim ako je recimo na venčanju i ne želi da joj se ocrtava donji veš. Devojku koja nosi G-string verovatno ne možete zadovoljiti jer je nezasita, spontana i jako bezobrazna. Svakako pokušajte.

Nešto što morate da otkopčate
Verovatno je Francuskinja. Ili će vam potpuno promeniti svet. Ili oboje.

Likovi iz crtaća
Ova devojka verovatno jako voli Zoi Dešanel i bojanke. Hiperaktivna je vila koja misli da će slatke stvari biti zauvek "in". Ako završite u krevetu s njom, verovatno ćete morati da se venčate. Sasvim je druga priča ako ima gaćice s likom superjunaka. To znači da je bolje da s njom razmenjujete stripove, inače ćete se stalno osećati kao da joj smetate u gledanju serija ili igranju igara.

Pogledajte još