DNEVNI HOROSKOP ZA 10. APRIL: Devica žudi za odmorom, Ribe očekuje odličan dan

OVAN

Posao: Odluke koje bi danas doneli mogu da vam donesu mnogo dobar plasman. S obzirom da je vikend, planirajte da se dobro zabavite i ne radite ništa što se poslovnih obaveza tiče osim da donesete solidno dobre cijleve, koji će vam pomoći da se odlično plasirate u daljem radu.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

BIK

Posao: Imate dovoljno kontakata, kada je novčani priliv u pitanju, jer ste na tome dovoljno dugo radili. Kao timski igrač poznajete pravila, pa ste svesni da morate mnogo toga da podelite sa ostalim članovima kluba.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

BLIZANCI

Posao: U svakom slučaju niste izgubili kontrolu, kada su zajednički aranžmani u pitanju. Morate da budete u vinklu zbog problematike, koju vodite već duže vreme. Neko vam sugeriše da su za vas promene najbolja solucija, međutim vi ste tvrdokornog stava što ne znači da ste na lošem putu.

Zdravlje: Niste imuni na promenu vremena.

RAK

Posao: Pokušavate da se nekome podvučete pod kožu. Imali ste dovoljno dobar razlog da to i uradite s obzirom na poltronski stav vaših kolega. Pomalo ste se umorili pa ćete danas imati tu čast da napunite baterije bez izgovora.

Zdravlje: Metereopatske reakcije su kod vas učestale.

LAV

Posao: Danas vam se posebno savetuje da ne slušate ničija ogovaranja, jer možete biti u izuzetno lošem raspoloženju posle toga. Budite opušteniji i ne dozvolite da vam neko sugeriše svojim odlukama šta treba da radite kada ste vi u suštini veteran u svom poslu.

Zdravlje: Planirajte sistematski pregled.

DEVICA

Posao: Danas se odmorite, jer vi to zaslužujete. Ukoliko vas obaveze sprečavaju u tome ne pokušavajte da se izvlačite, jer vam takav stav ne ide u korist. Bićete pomalo zatečeni nečijom pričom i pravilima, koja vam ne idu u prilog.

Ljubav: Osećate da ste se napokon zaljubili. Ne želite da propustite dan da se ne vidite sa osobom na koju često mislite. Bićete u odličnom raspoloženju.

Zdravlje: Planirajte da posetite nefrologa.

VAGA

Posao: Vi ste trenutno u nekoj vrsti iluzije i ne želite da vas išta dotiče kada je u pitanju svakodnevica u kojoj još ne možete da se snađete. Obaveza imate mnogo, ali ste odlučili da ovaj dan provedete u krugu porodice i da isplanirate odličan provod.

Zdravlje: Imate oscilacije u pritisku.

ŠKORPIJA

Posao: Blokira vas vaša kolebljivost i jako loš stav kada su sitnice u pitanju. Ne možete da se opustite jer uviđate da vam dobre šanse promiču i ne možete da se otrgnete od ideje da vam ne ide. Pokušaćete put da pređete prečicom.

Zdravlje: Imate promene u raspoloženju.

STRELAC

Posao: Ukoliko budete krenuli starim putem da rešavate probleme, možete da se iscrpite. Budite u boljem raspoloženju pa i usvajajte nove metode kako bi imali što brži protok energije kao i samog novca. Pokušajte o tome, bar da razmislite.

Zdravlje: Moguće da imate povišen holesterol.

JARAC

Posao: Vi ste uvek odgovorni. Pokušaćete da razmislite o novoj strategiji ovaj put. Ne želite da se odmarate, jer za tim u suštini nemate potrebu. Niste se odavno upuštali u nove projekte, pa ćete pokušati da svoje ideje pretvorite u solidan novčani ček.

Zdravlje: Ne želite da se osećate ovako loše.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko ste mislili da će biti teško postići rezultat koji vam se činio nedostižnim malo ste se prevarili. Budite zahvalni na trenutnim tranzitima koji vam uzvraćaju pozitivnom energijom. Pokažite šta znate bez izuzetka.

Zdravlje: Prehlada je moguća ovaj put.

RIBE

Posao: Želite da se opustite, ali kao da vam to ne ide na ruku. Niste uvek u pravu kada donosite izvesne odluke, ali volite da se osećate pomalo svoji i nezavisni u radu. Naravno danas se provodite u krugu porodice i ne morate da donosite striktne poslovne odluke.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Izvor: Luftika.rs

Pogledajte još