LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. APRIL: Raka remeti osoba iz prošlosti, Lav se zaljubljuje do ušiju

OVAN

Ljubav: Volite slobodu i stojite iza svog stava, kada je odnos sa partnerom u pitanju. Nemate nameru da menjate svoje mišljenje bar ne još neko vreme. Uran vam je isuviše jak da bi se povinovali tuđim željama.

BIK

Ljubav: Neko iz vašeg okruženja je dovoljno upoznat sa vašim trenutnim statusom. Imate poprilično, dobar rejting u društvu.

BLIZANCI

Ljubav: Ne želite da se rasplinite, kada su emocije u pitanju. Isuviše ste svoji i posebni da delite isto mišljenje sa partnerom. Uviđa se ponekad kolebljiva situacija na vašem polju emocija.

RAK

Ljubav: Ukoliko ste sami bićete iznenađeni susretom jedne osobe iz prošlosti. Ukoliko je to jedan Jarac bićete prijatno iznenađeni i naravno u prilici da planirate večernji izlazak.

LAV

Ljubav: Možda ste se zaljubili u jednog Blizanca i to vam ne pada teško, koliko sama priča. Komunikacija je danas kod vas izuzetno loša.

DEVICA

Ljubav: Osećate da ste se napokon zaljubili. Ne želite da propustite dan da se ne vidite sa osobom na koju često mislite. Bićete u odličnom raspoloženju.

VAGA

Ljubav: Pokušavate da doprete do osobe u vašem komšiluku, ali bezuspešno se bavite ovom temom. Bićete podstaknuti nečijim rečima u koje ćete čak i poverovati da vam je simpatija pomalo neverna.

ŠKORPIJA

Ljubav: Pomalo ste ljubomorni, kada su partnerski odnosi u pitanju. Nemate baš uvek pomoć osobe pored sebe i sve je više zauzeta svojim poslom.

STRELAC

Ljubav: Niste trenutno u situaciji da birate svoj emotivni život, ali isto tako da se povinujete potrebama sadašnjeg partnera.

JARAC

Ljubav: Imate utisak da stvari ne idu svojim tokom i da se spremaju velike promene na ovom segmentu. Pokušajte da oprostite koliko možete drugoj strani. Nije sve tako crno.

VODOLIJA

Ljubav: Uviđa se pomalo jače emotivno hlađenje. Ne možete da se odvojite od činjenice da ste se malo distancirali od partnera.

RIBE

Ljubav: Pokazujete entuzijazam prema osobi, koja je pored vas. Imate šta i da pružite s obzirom da se osećate pomalo rasterećeni.

Izvor: Luftika.rs

Pogledajte još