MUŠKARCI LUDI OD UZBUĐENJA: Tri seksi nestašna trika koja provereno pale

Donji veš

Seksi gaćice mogu biti snažno žensko oružje za podizanje strasti. Odugovlačenje skidanja gaćica je nešto što muškarca dodatno uzbuđuje, produžuje predigru i samim time uzrokuje još bolji seks. Upravo zato je dobro da gaćice na telu ostanu neko vreme. Isto možete napraviti i s grudnjakom ili prozirnom uskom majicom koju možete obući na vlažno ili nauljano telo.

Jezik

Moć oralnog seksa nikada neće izbledeti. Ukoliko želite da postignete maksimum, ne zaboravite da koristite jezik. Jezik je izuzetno osetljiv deo tela pa je samim time i ključan za dodatno raspaljivanje strasti u krevetu. Isto tako, jezikom možete da napalite svog muškarca lizanjem tačaka na telu kao što su pupak, područje iza ušiju, bradavice i slično.

Masturbacija

Poznato je kako žene koje su potpuno sigurne u sebe i svoju seksualnost nemaju poteškoća s masturbacijom. Upravo to bi trebale da iskoriste kao vrlo moćno oružje. Milovanje pred partnerom može da bude vrlo erotično za vas, ali i za vašeg muškarca. Dovešćete ga do ludila ukoliko mu naredite da gleda, ali ne i da prilazi. Obožavaće vas.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još