#PROFEMINA2016 - Predstavljamo vam treći panel "Da li je život u ravnoteži danas moguć?"

Organizator Pro-femine, magazin ”Lepota i zdravlje”, već deceniju i po najčitaniji i najprodavaniji ženski mesečnik u Srbiji ali i regionu, ove godine slavi svoj 15. rođendan, što je jubilej koji će svakako dati poseban ton i samoj Konferenciji – prvi put biće dodeljena Pro-femina Award, nagrada za ženu koja je pružila najveći doprinos u društveno angažovanom radu.

Kroz panel-diskusije govorićemo o najvažnijim pitanjima koja se tiču života današnje žene. Biće reči o rodnoj ravnopravnosti, o učešću žena u političkom životu, o brizi i zaštiti žena žrtava nasilja, o pronalaženju balansa između profesionalnog i privatnog života, o ženskom zdravlju, nezi i lepoti, o porodičnim i partnerskim odnosima, o ženskoj hrabrosti i mnogi drugim temama.

Danas vam predstavljamo treći panel pod nazivom "Da li je život u ravnoteži danas moguć?".

Uspešne žene i stručnjaci debatuju o načinima kako da pronađemo balans uprkos svakodnevnom ritmu koji nas melje! Da li je i kako moguće pronaći ravnotežu? Kako dozvoliti sebi ”predah” bez griže savesti? I kako objasniti svojoj porodici i okolini da ako nismo dobre sebi nećemo biti ni njima?

Učesnici su:
Tanja Jevđović, sertifikovani SPA i wellness instruktor, Beograd
Mirjana Glušac, diplomirani teolog, Novi Sad
Srđan Vukčević, Executive i business coach,Podgorica
Fani Hristova, joga instruktor, Skoplje
Vanja Bokun Popović, praktikant Tehnologije Više Ja, Kotor
Moderator: Gorica Nešović

Kompletan program konferencije i kako da se prijavite za učešće pronađite OVDE.

Pogledajte još