DNEVNI HOROSKOP ZA 11. APRIL: Ovnovi sakrivaju svoje planove, Device u poslovnom problemu

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Tranzit Meseca može označiti vaše tajne ambicije i želje koje treba da se ostvare u domenu zabave, sporta, umetnosti ili nauke. Žudite za razumevanjem i priznanjima. Krijete se ispod fasade ravnodušnosti, niko ne  zna šta planirate za budućnost.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Loša pozicicija Merkura u vašem znaku može doneti nerealne planove ili nove ideje kako da dođete do ekstra zarade. Nemojte oklevati da pitate za savet neku Škorpiju koja je veoma sposobna da bude dobar finansijski savetnik naročito za vas, ako ste na početku vaše karijere. Maštate o novoj karijeri u medijma.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Vaša ambcija bazirana na vašim potencijalima može doneti uspeh. Radite na ostvarenju vaših snova što vas čini spremnim da žrtvujete nešto, možda vaše vreme ili novac. Imate neki novac za koji niko ne zna. Jedan Lav podržava vaše ambicije.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Aspekt između Venere i Marsa reflektuje se negativno na vas i skeptični ste u pogledu mogućnosti da prevaziđete vaše probleme, naročito u vezi sa novcem. Ako planirate da sklapate dogovor sa stranim partnerima, budite iskreni i precizni kada postavljate svoje uslove i rokove i očekujete isto s druge strane.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Pokušavate da rešite problem uz pomoć nekog Jarca ali niste sigurni da set spremni da prihvatite sve rokove i uslove. Čak iako ste suočeni sa preprekama tokom ovog perioda, niste spremni se reorganizujete po pitanju obaveza ili da pređete na drugo radno mesto.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Aspekt između Marsa i Jupitera reflektuje se na vaš posao, naročito ako ste opterećeni finansijskim brigama. Mogu vam pripisati nešto što nema veze sa vama. Okupirani ste praktičnim problemima. Nemojte se raspravljati sa nekom Vodoijom koja se ne slaže sa vašim stavovima.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Plašite se gubitka kontrole u nekom aspektu vašeg života. Možda pokušavate da ubrzate stvare i verovatno pokušavate da utičete na nekog Blizanca ili Raka koji ima nisko samopoštovanje usled lošeg iskustva. Imate potrebu da rešite finansijske probleme i prevaziđete prepreke na mudar način.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Tranzit retrogradnog Marsa prema vašem znaku može sugerirati da ste previše okupirani svojim ambicijama koje nisu dovoljno realistične. Pokazujete želju da se pobegnete od svoje sopstvene realnosti, naročito ako ste mladi i nedovoljno spremni da prihvatite odgovronost.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Imate utisak da ste iksljučeni iz života i društva i da želite da napravite nov početak ili zaokret u poslovnim odnosima sa onima sa kojima ste uspešno sarađival pre nekoliko godina. Regrogradni Mars preko vašeg znaka čini vas nesigurnim u pogledu vašeg finansijskog položaja.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Neko će podržati vaše ideje i planove ako ste praktična duha i ako ste pokazali rezultate, naročito u radu sa strancima. Želite da dobijete bolju poziciju u društvu i naporno pokušavate da uspete u nekom projektu koji nije vaša osnovna profesija.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Tranzitni Mesec može doneti dobre vesti odo nih koji su spremni da rade sa vama u medijima, u okviru timskog rada ili na projektu koji bi mogao biti profitabilan. Retrogradni Marsa može doneti neodlučne saradnike sa kojima nećet biti u stanju da realizujete posao.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Ovo je povoljan dan da se usamite i da razmislite dobro o svemu tako da dođete do najjasnije ideje o tome šta želite da učinite ili kako da nađete najakši način da realizujete vaše planove. Sve što radite je rezultat vašeg jakog osećaja dužnosti.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još