DRUGI PUT SAM IZGUBILA NEVINOST: Sad mi je lakše jer znam šta želim

Živim sa dečkom sa kojim sam u vezi četiri godine. Planiramo da se venčamo i imamo decu. I sve je super, rekla bih onako od srca, iskreno. Ali đavo mi nije dao mira. Iskušavao me i ja sam poklekla.

ISPEKLA SAM SE NA AUSPUH: Vrtelo mi se u glavi od orala

Valjda zbog životne rutine, predvidivog puta kojim se krećem, prihvatila sam flert devojke koju poznajem dve godine. I ne samo prihvatila nego i imala seksualni odnos s njom. I to nije najgore, ako ste pomislili. Sada me ta devojka proganja, misli da osećam nešto prema njoj. A ja sam samo popila četiri koktela.

MLITAV MU JE OD KAD SMO SE UPOZNALI: Džabe mu pare kad me ne zadovoljava

Nikada me nisu privlačile žene u seksualnom smislu. Čak i kad me je mazila tu noć osećala sam nelagodu, nije mi prijalo kao s muškarcem. Rekla sam joj da mi je to prvi put da se ljubim sa ženom. Ona je ćutala. Rekla mi je posle seksa da sam drugi put izgubila nevinost, jer kao u svetu homoseksualaca to se tako definiše. Htela je da spavamo u istom krevetu. Obukla sam se i izjurila na ulicu. Otišla sam kući i dugo se tuširala. Bilo je jutro. Gledala sam dečka kako spava. Pomazila sam ga po kosi i osećala se grozno.

DUD

Pogledajte još