HOROSKOP ZA 12. APRIL: Škorpije očekuje povoljan dan za saradnju sa strancima, Vodolije pazite se nepotrebnih rasprava

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Trebalo bi da budete praktični u pogledu ciljeva koji se odnose na finansije i bilo bi mudro ako biste bili prilagodljiviji da na uradite nešto što je protivno vašim sopstvenim interesima. Mogu iskrsnuti problemi u komunikacii sa nekim Jarcem koji se ponaša tvrdoglavo.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Inspirsani ste nečim što ste pročitali ili čuli i dobili ideju kako da unaredite vaš posao. Mogli biste dobiti novu sjajnu ideju kako da dođete do novog izvora novca, možda je u pitanju nešto što ima veze sa nekretninama ili sa vašim privatnim biznisom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Mesec u Raku još uvek kod vas podstiče vašu maštu ali takođe i strahove u vezi sa nečim što treba da počnete da radite. Mogao bi biti u pitanju nov posao. Trebalo bi da budete otvoreni za novu mogućnost u pogledu zajedničkog projekta sa stranim partnerima. Vaši saradnici podržavaju vaše planove.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Trigon između Venere i Marsa donosi nove mogućnosti u pogledu privatnog biznisa i svesni ste svojih mogućnosti i sledićete svoj cilj. Imate potrebu za više radosti i da se sretnete sa prijateljima koje niste imali prilike da sretnete duže vreme.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Tranzitni Mesec preko vašeg segmenta tajni i neprijatelja donosi neke strahove. Pokušaćete da nađete novog saradnika za nov, interesantan posao. Vaša finansijska situacija nije sjajna i želećete da unapredite posao da biste dobili bolji posao ili ostvarili bolje prihode.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trudite se da date na znanje svima da treba da računaju na vas i da ste spremni da napravite i neki ustupak samo da biste mogli da se angažujete na poslu do koga vam je veoma stalo. Pokušajte da se dogovorite sa Rakom ili Škorpijiom u vezi sa nečim što vas u velikoj meri opterećuje.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Naglašen znak Raka donosi nove mogućnosti na poslovnom planu. Ne ulazite u rasprave sa onima koji su bolje diplomate od vas. Neko će pokušati da vas ubedi u nešto što radije ne biste prihvatili, ali ćete možda popustiti da biste izbegli raspravu. Dan može biti stresan ako sarađujete sa nekim Rakom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Povoljan dan za saradnju sa strancima i sa onima na koje inače niste računali. Verujete u mogućnost obnove saradnje sa Rakom, Ribama ili Devicom. Ako vam se čini da je neki posao u zastoju a radi se o strancima, vrlo brzo će se situacija okrenuti u vašu korist. Ne ulazite u nepotrene rasprave sa Ovnom ili Vagom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Moguće je neprijatno iznenađenje kao što je konflikt sa vašim šefom, roditeljima ili partnerom koje može voditi ka ozbiljnoj promeni kursa. Svaka prepreka i teškoća kroz koju sada prolazite nateraće vas da se prepoznate potrebu za promenom svojih stavova.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Nemate potrebe da se osečate frustriranim jer možete dati sve od sebe da biste se fokusirali na kreativne projekte u okviru timskog rada ili biste mogli da se pridružite velikoj grupi. Trebalo bi da načinite napor da uspostavite dobru saradnju sa nekim Rakom, čak i sa Vagom ili Bikom sa kojima ste planirali zajednički put.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Postoji opasnost od nepotrebne rasprave sa bliskim osobama jer ste sigurni u sebe ili arogantni kada iznosite svoje ideje. Veoma je važno da pokažete manje ponosa ili svojeglavosti jer ako je drugačije, doprinećete pogoršanju situacije.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Rak očekuje dobre vesti od vas, naročito kada se radi o vašoj saradnji sa stranim partnerima. Spremni ste da započnete nov projekat sa Jarcem koji okleva u vezi sa zajedničkim projektom. Nemojte pogoršavati situaciju koja nije tako jednostavna kako vam se može učiniti.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva

Pogledajte još