#PROFEMINA2016: Predstavljamo panel "4 epohe: Kako smo živeli posle rata, u komunizmu, u vreme raspada SFRJ, u digitalnoj eri…"

Organizator Pro-femine, magazin ”Lepota i zdravlje”, već deceniju i po najčitaniji i najprodavaniji ženski mesečnik u Srbiji ali i regionu, ove godine slavi svoj 15. rođendan, što je jubilej koji će svakako dati poseban ton i samoj Konferenciji – prvi put biće dodeljena Pro-femina Award, nagrada za ženu koja je pružila najveći doprinos u društveno angažovanom radu.

Kroz panel-diskusije govorićemo o najvažnijim pitanjima koja se tiču života današnje žene. Biće reči o rodnoj ravnopravnosti, o učešću žena u političkom životu, o brizi i zaštiti žena žrtava nasilja, o pronalaženju balansa između profesionalnog i privatnog života, o ženskom zdravlju, nezi i lepoti, o porodičnim i partnerskim odnosima, o ženskoj hrabrosti i mnogi drugim temama.

Danas vam predstavljamo četvrti panel “4 epohe: Kako smo živeli posle rata, u komunizmu, u vreme raspada SFRJ, u digitalnoj eri…

Na poučno i mudro putovanje kroz četiri različite epohe vode nas dame vredne istinskog divljenja i poštovanja! Priča o životu u neka drugačija, sporija vremena, o zaboravljenim vrednostima, o važnosti empatije, porodičnog okupljanja na nedeljnom ručku, ali i o bontonu, balovima, predratnoj modi i pravim kavaljerima…

Učesnice:
Savka Gojković, počasna predsednica Kola srpskih sestara, Novi Sad
Danica Šmic, najstarija volonterka Crvenog krsta, Beograd
Mani Gotovac, teatrolog i spisateljica, Zagreb
Una Senić, voditeljka, Beograd
Jelica Greganović, spisateljica i novinarka
Moderator: Duška Jovanić

Kompletan program konferencije i kako da se prijavite za učešće pronađite OVDE.

Foto: Color Press Grupa