Stevan Reljić veliko pojačanje

BEOGRAD, 8. januara 2010. (Beta) - Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić istakao je da će dosadašnji fudbaler Rudara iz Pljevalja Stevan Reljić biti veliko pojačanje za beogradski tim, trenutnog lidera srpskog prvenstva.

"Izuzetno cenim Stevana još od ranije pošto sam mu bio trener. Igra na mestu levog beka, ima izuzetne fizičke predispozicije, služi se i levom i desnom nogom, ofanzivan je... Biće veliko pojačanje", rekao je Adžić na predstavljanju 23-godišnjeg Reljića.

Ugovor je potpisan na tri i po godine.

"Ovo je veliki dan u mom životu. Potpisao sam za najveći klub na Balkanu sa najboljim navijačima na svetu... Svestan sam da ću morati da izgaram za mesto u timu, ali i da ovde mogu da doživim veliku igračku afirmaciju", naveo je novi levi bek crveno-belih.

Reljić će nositi dres sa brojem 16 na leđima, pošto će Nenad Srećković biti prosleđen na pozajmicu Mladom Radniku. Na kaljenje će i Nikola Vasiljević, pa će se za mesto prvog levog beka Zvezde boriti Reljić i Nikola Ignjatijević.

Adžić je pomenuo i da Reljić može da igra i na mestu zadnjeg veznog.

Crvena zvezda je jesenji deo sezone završila na prvom mestu na tabeli Jelen Super lige sa tri boda više od Partizana. Pripreme za prolećni deo sezone počeće sutra u 11 sati.

Ekipa je za nastavak sezone pojačana i dovođenjem napadača Miloša Trifunovića, odbrambenih fudbalera Nikole Mikića i Bojana Đorđevića i vezista Milana Jeremića i Marka Mugoše.

Ljutice Bogdana za sada nije napustio niko od standardnih prvotimaca iz prvog dela sezone.

"Očekujemo da do polaska na pripreme u Antaliju (1. februara) uradimo nešto i na tom planu. Najkonkretnije pregovore vodimo oko Pavla Ninkova za koga ima više zainteresovanih klubova", naveo je Adžić.

Pogledajte još