DNEVNI HOROSKOP ZA 13.APRIL: RIBE veruju u iskrenost jednog LAVA, RAK tvrdi pazar!

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Imate dobre saradnike koji tačno znaju šta je za vas najbolje da uradite,naročito po jednom vrlo važnom pitanju.Dan donosi nove poslovne mogućnosti samo onima koji su već u nekom biznisu. Prepustite jedan deo vaših obaveza nekom starijem od vas, moguće i članu porodice. Ako se bavite poslom koji podrazumeva smisao za novac ili dobru kondiciju, danas ćete morati da se maksimalno potrudite da biste uspeli u poslu kojim se bavite.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

U večernjim satima izbegnite raspravu sa Vodolijom ili Vagom jer su na kraj srca. Imate utisak da vam svi nešto prebacuju a vi navodno ne znate šta je razlog tome.U suštini moguće da je uzrok nesporazumu neki dug koji ste zaboravili da im vratite. Ako vam se bude javio Jarac, prihvatite poziv i pokušajte da se sa njim dogovorite, naročito ako ste sigurni da će vam biti lojalan.
 
BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Imate velike ambicije i želite da se afirmišete ali bi to zahtevalo od vas i dodatne fizičke napore. Ne znate za odmor, posebno ako se bavite intelektualnim delatnostima. Pokušavate da budete fer i da hladnokrvno rešavate probleme čak i ako i ako imate nekakve konflikte sa pretpostavljenim ili kolegama višeg rana.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Čekate da vam se javi osoba za koju znate da je zainteresovana za vas ali pomalo tvrdi pazar, što vas posebno nervira i to moguće u vezi sa poslom u inostranstvu. Previše ste nestrpljivi, jer verovatno nećete dobiti pozitivne vesti. Verujte da je moguće poboljšati odnose sa Blizancima ali to važi samo za one rođene na početku znaka. Osećate se dobro u društvu osoba koje su inventivne.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Prilično ste nerealni u pogledu ambicija koje imate naročito u domenu umetnosti. Ako radite u medijima, oslonite se na mišljenje jedne Vage ili Bika koji se bolje od vas razumeju u posao koji želite da započnete. Jarac podstiče vaše ambicije a vi mu ne verujete da je iskren. Mogli biste postići više, ali nemate dovoljno vremena da se posvetite onome što volite ili nemate dovoljno kondicije.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Moguće da će jedan Blizanac pristati na vaše uslove ali nije izvesno da će održati obećanje i vi sumnjate da li će se sve odvijati kako je dogovoreno. Uvereni ste da neko nije iskren prema vama. Trebalo bi da se čuvate i jedne Vage koja voli da nameće svoje mišljenje. Trudite se da odobrovoljite jednog Raka koji vam najverovatnije duguje neki novac ili od koga očekujete uplatu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Uvereni ste da vas jedan Bik, Rak ili Jarac namerno ignoriš i vas to ne pogađa previše ako imate jasnu koncepciju o onome što želite da radite i kako ćete dalje usmeravati svoju karijeru. Ako ste međutim u nekoj neizvesnoj situaicji, verovatno ćete biti ljuti na nekog ko vam je obećao pomoć a sada vam izgleda kao da to obećanje neće održati. Moguć je dobitak od nekog na koga inače računate kada ste u finansijskom problem.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naporan dan za sve koji pokušavaju da idu preko svojih mogućnosti, posebno za mlade, ambiciozne Škoprije koji ne odustaju od cilja. Verujete da snagom volje možete da nadoknadite manjak energije. Koncentracija vam je dobra ali ako ste na nekog ljuti, pazite da ne napravite grešku u poslu koja bi mogla da se loše odrazi na vašu dalju karijeru.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Mogli biste sa nekim naći zajednički jezik ili ćete nekog nadmudriti. Imate mnogo više šansi za napredovanje nego što vam to trenutno izgleda, Jedan drugi Rak pokušava da vas nagovori na zajednički biznis i ako ima dosta planeta u vatrenim znacima, nemojte olako odbiti ali se raspitajte o čemu se radi. Ovo bi mogao biti sjajan dan za ambiciozne Jarce.

ARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Neko želi da vam da na znanje da želi da radi sa vama ali ne i da se poslovno veže za vas na duži rok. Imaćete priliku da se bolje upoznate sa budućim saradnicima koji su spremni da vam učine po volji, naročito se to odnosi na jednog Ovna ili neku drugu Vodoliju. I jedna Vaga bi mogla smatrati da ste sasvim solidan poslovni partner ali vas u poslednje vreme previše opterećuje svojim problemima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Uspevate da se organizujete i verovatno ćete se sresti sa onima koje inače nemate priliku da često vidite ili da pričate sa njima duže a imaćete o čemu da razgovarate. Verujete da biste mogli da se raspitate o nečemu što bi potencijalno mogao biti za vas unosan posao. Ako se radi o poslu u domenu nekretnina, razmislite pre nego što uđete u bilo kakav aranžman. Verujete da vam je Devica naklonjena i da će podržati vaše ideje ma o čemu da se radi.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete u iskrenost ponude jednog Lava koji vam je obećao zajedničku saradnju ili nekog Strelca čak i ako su možda pre izvesnog vremena ignorisali neke vaše poslovne predloge. Neverovatno ste prilagodljivi na nešto što možda i nije za vas najbolje rešenje. Možete se nadati uspehu u radu sa jednim Rakom samo ako se radi o dugogodišnjem saradniku koji je bio spreman da se drži dogovorenog.

Pogledajte još