DNEVNI HOROSKOP ZA 15. APRIL: Bliznaci će se lako nervirati, a Škorpije će razmišljati o nekretninama

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Možete dobiti povoljne vesti od nekog ko vam je veoma drag. Osećate se dobro, optimistično i imate mnogo razloga da budete zadovoljni, naročito ako imate planete u drugim vatrenim znacima, u Ovnu ili Strelcu. Podržavaju vas osobe sa kojima ste veoma bliski.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Retrogradan Merur utiče na vaše raspoloženje i pošto obrazuje napet aspekt sa Mesecom, možete biti impulsivni, spremni da se raspravljate oko trivijalnih stvari. Ako ste nezadovoljni zbog izdataka, budite mudri i srežite ih. Dobre vesti dobijate od Strelca ili Device.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Vaši planovi mogu biti odloženi zbog vaših obaveza prema rođacima, ili ako radite u medijima, želeli biste da budete primećeni i da vas cene na poslu. Neki drugi Blizanci ili Devica mogu vas danas iritirati tako da bi bilo bolje da izbegnete bilo koju vrstu rasprave sa njime. Možete poželeti da odete na put.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Tranzitni Mesec preko Lava u dobrom aspektu sa Venerom može doneti idealno mesto za ralaksaciju i potrebni su vam je mir i tišina. Ali ako ste kreativni možete naći način da se povučete iz gužve svakodnevnice. Potrebno vam je da budete okruženi onima kojima verujete i uživate da se bavite umetnošću.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Imate dobre uslove za odmor i napravićete plan da odete negde van grada ili ćete dobiti poziv za poslovnu večeru gde možete provesti lepo vreme i voditi konstruktivne razgovore. Trebalo bi da obratite pažnju da intuiciju jer tako možete dobiti odgovor na mnoga pitanja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Tranzitni Mesec može vam doneti osećanje mira, satisfakcije i kod vas ne postoji nimalo želja za vlašću ili jaka ambicija. Naprotiv, spremni ste da prihvatite savete šefora ili članova porodice. Možete se u potpunosti fokusirati na sebe iako ste kreativni ili pokušati da obnovite kontakt sa starim prijateljima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Verovatno ste u boljem raspoloženju nego prethodnih dana, naročito ako je fokus vaše pažnje neki Lav koji ima potrebu za vašom podrškom bilo kao saradnik ili kao član porodice. Spremni ste na nove zadatke ali ste emotivno nesigurni i ne želite da analizirate uzrok vaših povređenih osećanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Veoma zauzet dan, ali ćete naći kako da kanališete svoje energije preko meditacije ili kontemplacije ili ćete imati koristan razgovor sa nekim ko vam je veoma blizak. Možete biti okupirani kupovinom i prodajom nekretnina. Postoji mogućost da nađete dobro plaćen posao.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Povoljan dan naročito za one koji su planirali već duže vreme da putuju u inostranstvo. Vaše ambicije su velike, ali retrogradni Mars donosi vam dosta oklevanja zbog nekih emotivnih razloga. Osećate se dobro u društvu bliskih saradnika koji podržavaju vaše ambicije.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Finansijska pitanja su od velikog značaja, bilo kada je u pitanju kako da zaradite dosta novca ili kako da platite sve eventualne dugove. Nemojte odbiti poziv za razgovor u vezi sa novim poslom sa nekim koga znate već dugo, zbog njegog promenljivog raspoloženja. Možete biti ljuti na Lava koji ne deli vaše interese.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Budite spremni na iznenađenje. Možda ćete dobiti vesti od nekog Raka ili Bika u vezi sa budućim projektom. Postoji mogućnost da nađete dobro plaćen posao. Pokušajte da budete iskreni prema onima koji vas iritiraju mada ni sami ne znate zašto.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Naporan period za one koji nisu sposobni da kontrolišu impulse. Bilo bi bolje da potražite savet od nekog Jarca ili Škorpije umesto da donosite pogrešne odluke.Trebalo bi da obnovite odnose sa nekim ko vam je veoma drag, ali niste imali prilike da ga često viđate iz nekih razloga.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još