GOSSIP GIRL: Čokoladni zet stiže u mahalu

Mnogo ste mi se bre uspavali, ništa mi ne pišete na mail. Vaša Gossipica jeste boginja u šoubiz univerzumu ali bi bilo okej da malo poštedite ove moje stare kosti i pošaljete mi neke vruće informacije. Kako to da ja uvek s vama kao prava drugarica sve podelim, a vi sa mnom ništa. To stvarno nije lepo, ali “stvarno”!

Jeste gledali ove nedelje ono neko lice na televizij,i sa nacionalnom frekvencijom? Znate ono gde je Jeca Ceca, Ceca Jeca, Radojka Dara i tako iz nedelje u nedelju za potrebe onog nekog dobrog štimunga (joj kako samo volim da koristim ove prave srpske reči Vuka mi najmilijeg).

E pa ovo što ću vam sada ispričati tiče se Ramštajna iz tog nekog poznatog ne znam ni ja kojeg lica. Ramštajn vam je inače da vam ko svaki pravi prijatelj pomognem, nema veze što vi meni nećete, pobednik prve od dve propale sezone onog velikog Sajmonovog muzičkog rijalitija na iks.
Ramštajn ili ti za ove naše potrebe Deni Kaj, kako pričaju moji perfektno upućeni doušnici inače penzionisani udbaši, jer za Gossipicu radi samo A lista, se ozbiljno boji za svoj život. Pošto od ekipe iz Sajmonovog rijalitija nije dobio ni za kartu kako bi se vratio na bauštelu gde radio pre šoua, Dani Kaj je morao pozajmiti ozbiljno velike pare.

I sad ćete svi reći, pa šta sigurno mu je dala neka dobrostojeća tetka koju će da održava sledećih deset godina, ali ne nije nego je naša zvezda padalica morala uzeti kintu na drugom mestu i to kod nekih mnogo opasnih momaka iz njegove domovine, koja se zove kao i jedna Grčka pokrajina.

Moji izvori tvrde da je Dani Kaj uzeo neverovatnih 200.000 modernih u kešu kako bi spasio svoju i onako nikakvu karijeru posle fijaska sa Sajmonovim rijalitijem, i da se sad ti neki dečaci koji su se našli momku u nevolji ozbiljno igraju s njim kao Nole s lopticom za tenis. Denija njegovi drugari zovu danju, noću, praznicima, radnim danima ma skoro uvek i pomeraju mu zadnjicu samo tako jer su mu uleteli kintu kad je trebalo. Ne može, da im kaže ne jer će da ga uštroje, a kako neke mnogo veće mjuzik face dvjesta tisuća modernih u kešu nisu videle ni na posteru, Deniju ne ostaje ništa drugo nego da se pokrije ušima i igra po pravilima jer u suprotnom ima da ga nema. D ima u planu da kad se šou na ovoj tv završi, sa tom nekom crkavicom koju je dobio od produkcije uzeti stan u prestonici i privremeno se spasiti torture mozga koju trenutno preživljava u svojoj domovini.

S druge strane ove nekada naše i velike zemlje popularni pevač narodne muzike svima vama poznat kao Kralj, da da Kralj onaj što je natego Zmijicu i aktuelnu snajku tetke Fate ovaj put ima probleme u svom dvorištu. Sigurno znate da će Kralj uskoro postati deda, ali nemate pojma da će to biti samo na papiru jer je u ozbiljnom ratu sa svojom mezimicom od četeres ljeta otkad je zakevila. Naime, kralj ne želi da čuje za svoju mezimicu i njeno dete jer mu jako smeta što je tata deteta njegov vršnjak. Kralju je mnogo veliki problem šta će svet da kaže što je još jedan dokaz o tome kako muški svet ima kratko pamćenje. Kad se prašio sa Zmijicom koja po krštenici može da bude ćera njegove mezimice onda ga nije bilo baš briga šta će svet da kaže, sad kad je mezimica zakevila sa dedom ajajaj kuku ode nam ugled.

Nego, znate li onu našu najpoznatiju romsku porodicu Šojiće oni što su primili Stevku za snajku. E kod Šojića je isto frka zbog mezimice koja je pre par godina odišla preko bare. Kako moji prekookejanski izvori kažu – plavooka Maša iz Šojić femili se zaljubila do ušiju i hoće da zasnuje porodicu ali se glavi porodice Šojić Gaganu ne sviđa ta ideja jer bi mu zet bio čokoladni a svi znamo koliko je on emotivno slab na tu boju. Gagan je u fazonu – ok udomili smo polovnu snajku, ne možemo i afričku siročad mnogo je to. Jedva čekam rasplet ove priče.

Nego da se ostavimo nacionalnih manjina i stranaca, naši seljobritiji su ipak najafsom ever – pa stoga evo vam i ovo: Drugarica iz šoua našeg dragog prijatelja sa početka Danija zvaćemo je Maja je izgleda pred razvodom.
Njen svetski poznati muž, ne može baš da sažvaće razdvojenost od supruge pa je od nje pre par dana tražio da prekrši unapred potpisan ugovor sa produkcijom i vrati se kući u jednu zemlju Beneluksa. I ako je Maja na sve načine pokušavala da ga ubedi kako mora izdržati još malo Džeki Čen kako će mo ga zvati za naše potrebe ne odustaje od svoje ideje da njegova draga izađe iz šoua i vrati se kući da bude domaćica ili da se uopšte više nikada ne vraća kući. Maji sve ovo teško pada pa dane i noči provodi na internetu kuckajući se sa Džekijem jer ne želi da izađe iz šoua zbog pod jedan ne ume da bude domaćica a pod dva ima realne šanse da osvoji glavnu nagradu u takmičenju. Ako kojim slučajem ova ljubav pukne dobićemo relevantan dokaz da treća sreća nije uvek stoprocentno savršeno rešenje jer Maji u prošlosti baš i nisu udaje išle od ruke.

Kad smo već kod šoua i ljubavnih šema da vam kaže da onaj što sedi u muzičkom takmičenju sa Babom i Prvom Divom uskoro ulazi u ozbiljne probleme. Znamo svi da je meto pa nije vadio na vreme i da neće da prizna grešku iz mladosti, ali po novom sve ovo će kroz mesec ipo dana završiti na sudu. Njegovoj sad već bivšoj ljubi je pala crna roletna i odlučila je da mu pokupi sve. Kako postoji dokument koji dokazuje da je Slavuj meto pa nije vadio na vreme a taj dokaz ima danas trideset ljeta, ostaje samo sud odluči kakve će posledice slavuj snositi i koliko će olakšati njegov bankovni račun u mesecima koji dolaze.

A dok ne kreće izborna tišina da se i ja malo izlajem na temu kandidata. Kažu mi da se Gicko toliko zaljubiška u jednu svoju saradnicu koju je postavio na važnu funkciju da kad je Vulfi hteo da je makne – naš bucko zavapio: “Ali ja ne mogu da živim bez nje! Traži mi šta hoćeš samo mi nju ne diraj!”.

Drugi opet izvori govore kako onoj Ministarki što ima 53 PR-a – svako jutro joj dolazi šminkerka na kuću jer ne može da krene u akciju dok se ne namaže svim ratničkim bojama. Njen stranački kolega, poznatiji kao Lupetalo skinuo je vele kojih 10 deka pa je umislio da je opasan frajer i krenuo “u šetu”. Kao onomad onaj žuti lik Pomen što mu keva advokatica a on razbarušio kosicu počeo da kreše u 42-goj kad se dokopao neke funkcije i para. Šta ti je to sa našim političarima – svima poraste 10 cm čim sednu u fotelju.

Eto to bi vam bilo to i nemojte da spavate i da vam je teško budite drugari i šaljite mi na mail gossipgirl.bg@gmail.com vaša saznaja o bludnom i razvratnom svetu šoubiznisa.

XoXo

Ljubi vas do sledećeg petka!

Vaša Gossipica

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.