Crvena zvezda počela pripreme

BEOGRAD, 9. januara 2010. (Beta) - Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za prolećni deo sezone u kome će pokušati da zadrže lidersku poziciju na tabeli Jelen Super lige.

"Rezultati Crvene zvezde su u prvom planu i svi igrači znaju koliko moraju naporno da rade i koliko je odricanja potrebno da bi se te ambicije i ispunile", kazao je novinarima predsednik Zvezde Vladan Lukić.

Prvoj prozivci trenera Vladimira Petrovića prisustvovalo je 35 fudbalera, među kojima i šestorica dovedenih u januarskom prelaznom roku: Miloš Trifunović, Bojan Đorđević, Nikola Mikić, Marko Mugoša, Milan Jeremić i Stevan Reljić.

"Svi su zdravi, spremni i jedva čekaju da počnemo. Bićemo bolji nego u prvom delu sezone. Većina igrača je napredovala, pojačanja su dobra, pa ćemo imati jaču klupu, moći ćemo da svih 90 minuta igramo u jednom jakom ritmu... Mislim i celo proleće", naveo je Petrović.

Crveno-beli će prvi deo priprema odraditi u Beogradu, a potom će 1. februara otputovati u Antaliju. Trener Petrović do tada će spisak skratiti na 26 imena.

Moguće je da će i rukovodstvo kluba olakšati posao Petroviću prodajom nekih igrača.

"Interesovanje postoji za mnoge fudbalere Crvene zvezde, ali sigurno nećemo prodati one koji su trenutno nezamenljivi. Mada je takvih malo. Ujednačenost krasi ovaj tim", rekao je Lukić.

Pogledajte još