DNEVNI HOROSKOP ZA 16. APRIL: BLIZANCI jedan BIK će vam doneti vest o novcu!

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Previše ste nestrpljivi i kolebljivi a saradnici vam izgledaju svojeglavi i nedovoljno pouzdani. Preterana diskretnost i izvesna doza tajanstvenosti ne donosi vam ništa od očekivanog, nikakav pomak sa sadašnje pozicije jer malo koga interesuje u stvari kakve su vam namere i po pitanju posla i kada je privatan život u pitanju. Želite da se dogovorite oko novog posla.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nemojte se previše nervirati ako ne budete mogli da utičete na mišljenje Blizanaca ili Vage. Devica ima potrebu da vam poveri svoje strahove ili sumnje koje se odnose na njen ljubavni život. Dobijate mogućnost da sretnete Ovna. Spremni ste da se angažujete na poslu koji ima veze sa umetnicima ili sportistima, bilo kao organizator, ako ste i sami umetnik ili ćete želeti da počnete da se intenzivnije bavie hobijem i to će vam se svakako isplatiti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Možete očekivati povoljne vesti iz inostranstva od onih koji su vam veoma dragi ili koji su vam se oduvek nalazili pri ruci. Jedan Bik ili Rak vam mogu vam doneti vest o novcu i ne bi trealo da prekidate saradnju sa njima jer imate mnogo toga o čemu biste mogli da razgovarate. Nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave sa Rakom koji se ponaša kao da ne zna šta hoće.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ako ste čekali svojih pet minuta danas iskoristite povoljne okolnosti koje će vam se ukazati u vezi sa mogućnošću da dobijete dobro plaćen posao ili možda čak novac u igrama na sreću. Nekome je stalo da vas pridobije za sebe i biće vrlo direktan u predlozima u vezi sa zajedničkim poslom. Želite da dobijete u vremenu kada je u pitanju saradnja sa Ribama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne nervirajte se oko nečega što morate da rešite naročito ako u razgovoru sa Bikom, Rakom ili Jarcem budete na neki način isprovocirani. Dobićete dokaz nečije lojalnosti na malo čudan način. Ako ste takmičarski nastrojeni, budite sigurni da ste na pravom putu ka uspehu. Bićete spremni da se raspravlajte sa jednom Škorpijom ili Ribama.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ovo je jedan od aktivnijih dana u toku kojeg možete pokazati dobru sposobnost organizacije. Mnogi vas cene više nego što to pokazuju. Verujete u dobru moć ubeđivanja i procene, posebno saradnika. Neko će vam se javiti sa željom da se vidite posle duže vremena. Dobijate povoljnu vest od jednog Jarca. Od bliskog člana porodice dobijate neku vrstu materijalne pomoći.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trošite energiju nervirajući se oko nebitnih pitanja i problema koje možete sami da rešite umesto što se oslanjate na Raka ili Strelca. Trebalo bi da se odlučite za posao sa strancima posebno na nemačkom jezičkom području. Ako se bavite umetnošću, sportom ili diplomatijom, predstoji uspeh. Moguć susret sa važnom osobom koja može da vam reši problem.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Tražite prave saradnike, one koji bi vam bili po volji a oni su tu negde pored vas, možda u okviru porodice ili familije. Moguć je susret sa nekim koga ste upoznali u inostranstvu pre nekoliko godina i ko vam se u svako pogledu našao pri ruci, posebno u vezi sa bitnim informacijama. Iamte mogućnost da izgladite odnos sa Vodolijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Nemojte oklevati da pozovete nekoga koga možda površno poznajete ili s kim niste uvek bili u sjajnim odnosima jer preko te osobe, naročito ako se radi o Raku ili Biku možete imati dosta uspeha. Predstoji vam uspešna saradnja sa jednom Vodolijiom ili nekim Strelcem. Trudite se da popravite rejting u društvu, verovanto posredstvom jedne Ribe ili Bika.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dan vam donosi mnogo toga interesantnog ali više se radi o idejama nego o realnim mogućnostima. Nemojte biti preterano uvereni da vam neko govori neistinu ali nemojte ni odbacivati ono što bi moglo da za vas teoretski ipak bude povoljno. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da prihvate vaše ideje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Osećate se sposobnim da uradite mnogo toga što ste propustili u prošlosti i verovatno, posebno ako ste u zrelom dobu moći ćete da ostvarite uz malo veću angažovanost ili drugačiji stil života. Imate veliku podršku žena, ma kog pola da ste. Dobro će vam doći susret sa Lavom. Nemojte se previše nervirati ako vam Rak ili Škorpija budu kontrirali po nekom bitnom pitanju.
 
RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Jedan od boljih dana kada je u pitanju novac, zarada preko privatnog posla i saradnje sa strancima. Verovatno planirate put i ostvariće vam se želja da se dogovorite sa nekim u vezi sa tim ili da se sretnete sa osobom koju dugo niste videli. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa Lavom, budite oprezni povodom njegovih nerealnih obećanja.

Pogledajte još