IZREŠETAN: Telohranitelj Bali-bega zadobio povrede opasne po život

Emir Hadžimujović (25), zvani Sandžački Lav, kik-bokser i MMA borac iz Novog Pazara, teško je ranjen u pucnjavi u tom gradu.

Kako saznajemo, u njega je nekoliko metaka ispalio njegov sugrađanin Dž. K. (32), koji je bekstvu. Hadžimujović, koji je pre nekoliko dana obezbeđivao čuvenog turskog glumca Buraka Ozdživita, poznatog po ulozi Bali-bega, s teškim povredama prebačen je u bolnicu u Kragujevcu.

Pucnjava se dogodila u Muru, ispred novotvorenog restorana, u noći između četvrtka i petka, pola sata posle ponoći.

Obezbeđuje poznate

- U noći u kojoj je upucan, Hadžimujović je obezbeđivao koncert pevača Šaka Polumente. Policija je uspela da identifikuje napadača i za njim traga - kaže izvor iz istrage.

Emir je najpre prebačen u novopazarsku bolnicu, gde je operisan, i lekari su uspeli da stabilizuju njegovo stanje. Nakon operacije hitno je prebačen u Kragujevac.
- Odmah po prijemu pacijenta Hadžimujovića, ekipe Urgentnog centra Kliničkog centra Kragujevac obavile su hitnu hiruršku intervenciju. Pacijent je kod nas transportovan u teškom stanju, s povredama opasnim po život. Smešten je u Jedinicu intenzivne nege Centra za anesteziju i reanimaciju. Za njega lekari kažu da je životno ugrožen - rekao je za Kurir izvor iz Kliničkog centra Kragujevac.

Hadžimujović je u Novom Pazaru često angažovan kao član obezbeđenja. Nedavno je obezbeđivao turskog glumca Buraka Ozdživita, koji je u tom gradu imao premijeru filma. Emirovi prijatelji s kojima smo razgovarali u šoku su, ali veruju da će se njihov prijatelj MMA borac izvući i oporaviti.

Još jedna pucnjava

- Naš brat je vrhunski borac i naš učitelj. Vredno i naporno treniramo, sport nam je smisao života. On ima lavlje srce i izvući će se iz ove, za sve nas teške situacije - rekao je Kuriru Emirov prijatelj.

Podsetimo, na Novopazarca Dž. K. u decembru 2015. je u tom gradu ispaljeno nekoliko metaka. On tom prilikom nije povređen, a napadači na njega su se kasnije predali.

Izvor: Kurir

Pogledajte još