DA LI STE JEDNA OD NJIH: 5 tipova žena od kojih muškarci beže glavom bez obzira!

1.Nametljivica

Čita između redova. Očajni ste i pošto-poto želite da se udate. Nametljivi ste s pitanjima i planovima za budućnost.

Nametljiva žena je kombinacija nesigurnosti i posesivnosti. Primeti li da imate neku od ovih odlika, pobeći će toliko brzo da toga nećete biti ni svesni.

2.“Ja, pa ja…” tip

Za razliku od ostalih tipova, ova vrsta žena privlači muškarce. Ono čime su očarani je njena snaga i samopouzdanje. Ipak, koliko ih ove osobine privlače, toliko ih i odbijaju. Muškarci će ovakve žene radije posmatrati kao prolazne avanture nego kao ozbiljne partnerke za budućnost.

3.“Ja sam najbolja”

Jednostavno ih se plaše. Ugrožavaju ih na svim poljima, i pored ovakve žene, muškarci su nesigurni. A najviše ih plaši to što misle da nisu dovoljno dobri za njih...
4.”Bla, bla…”

Za njih, ovakve žene nisu ni dobre ni loše. U ženskim očima konverzacija o svemu i svačemu je potpuno normalna, ali muški stav govori drugačije. Po njima, tišina je zlato, a one osobe koje prekidaju druge usred razgovora su nepristojne. Hm… Možda su u pravu, ali momci, shvatite - svaka žena je pričalica, neka više, neka manje…
5. “Čitaj mi misli”

Iz nekog razloga, žena očekuje da im partner čita misli u svakom momentu. Na taj način one ih stavljaju na test, koji većina nikada ne položi. Ali, ukoliko nemate moći čitanja misli, ovo je ipak nešto što je nerealno očekivati.

Pogledajte još