I TRUDNICE IMAJU SEKS: Šta će vam prijati a šta ne!

Vođenje ljubavi u podmakloj trudnoći ponekad je dosta komplikovano . Potrebno je dosta strpljenja i vremena da bi se našao položaj koji je prijatan u svakom pogledu. Ali, kada znate koje su poze najbolje za aktivan seks u trudnoći, onda sve ide mnogo lakše.

Žena odozgo

Verovatno vam je ova poza bila poznata i pre nego što ste ostali u drugom stanju. Osim što vam stomak neće biti pritisnut, ova poza pruža prednost i u tome što ćete moći da regulišete dubinu penetracije a on će biti prezadovoljan lakim pristupom vašim velikim grudima.

Sa strane

Verovatno već znate da je najbolji dotok krvi u posteljicu kada ležite na levoj strani. Ali, da li znate da je ležanje na strani dobro i za seks u trudnoći? Partner vam na taj način može prići sa strane i nema bojazni o pritiskanju stomaka.

Dogi poza

Ova poza vam omogućava da nemate apsoputno nikakav pritisak o stomak. Da bi vam bilo udobnije, možete se osloniti na podlaktice, a ne na dlanove. Upozorite partnera da se ne zanese previše u dubini penetracije.

Stojeći

U ovoj pozi potrebno je da stojite okrenuta leđima partneru, podignete nogu na stolicu i omogućite mu pristup.

Ukoliko vam ne odgovara nijedan od ovih položaja, uvek možete da eksperimetnišete i nađete neki koji će vam doneti najbolji užitak.

Pogledajte još