KLJUČNI SVEDOK ISTRAGE! ONA je prva prijavila nestanak Jelene Krsmanović policiji

Istraga misterioznog ubistva mlade pevačice Grand produkcije Jelene Marjanović u Borči sada je usmerena porodicu njenog muža Zorana, ali naši izvori kažu da bi neke nove puteve u istrazi mogla da otvori njena venčana kuma Verica!

Naime, kako Informer prenosi, pored članova porodice Marjanović, pod sumnjom su i druge osobe bliske Jeleni, posebno kumovi i najbolji prijatelji. Ne zbog samog ćina ubistva, ali svakako zbog saznanja koja namerno ili slučajno prećutkuju policiji.

- Proveravamo kakva saznanja ima Zoranova i Jelenina venčana kuma Verica. Njoj je Zoran na dan Jeleninog nestanka rekao da ode u policiju i prijavi slučaj, što je ona i učinila, tako da vrlo dobro zna šta se dešavalo te kobne subote. Osim toga, i ona je bila veoma bliska sa Jelenom, baš kao i sa Zoranom. To, istina, ne znači da je na bilo koji način osumnjičena, ali policija u ovom komplikovanom zločinu više ništa ne sme da prepušta slučaju - kaže naš izvor.

S druge strane, najveći problem sa kojim se inspektori koji rade na ovom slučaju suočavaju je to što, i pored određenih indicija ili saznanja, za sada nema materijalnih dokaza koji bi bilo koga i formalno povezali sa Jeleninim ubistvom.

- Jelenin suprug Zoran, svekar Vladimir i dever Miloš, svi su pali na poligrafu, ali to nije dokaz koji bi se mogao upotrebiti protiv njih. Zato je vrlo važno da što pre prikupimo konkretne dokaze validne na sudu i tako zatvorimo ovaj slučaj - zaključuje sagovornik iz policije.

Izvor: Informer.rs

Pogledajte još