#PROFEMINA2016 - poslušajte panel “4 epohe: Kako smo živeli posle rata, u komunizmu, u vreme raspada SFRJ, u digitalnoj eri …”

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrkkratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Na panelu “4 epohe: Kako smo živeli posle rata, u komunizmu, u vreme raspada SFRJ, u digitalnoj eri …” učestvovale su Danica Šmic, najstarija volonterka Crvenog krsta, Una Senić, voditeljka, Mina Smiljanić, “Ženska TV” i Jelica Greganović, spisateljica i novinarka, moderator Duška Jovanić.

Kako smo živele kroz četiri epohe, kao i kratak intervju saIdom Sabo, najstarija partizanka, učesnica Narodnooslobodilačke borbe i društveno-politička radnica, poslušajte u videu ispod:

Pogledajte još