SUPRUG ZORAN KRIO DOKAZE?! Ono što je uradio odmah nakon Jeleninog ubistva je JAKO SUMNJIVO

Zoran Marjanović, suprug "zvezde Granda" Jelene Marjanović, u noći posle njenog ubistva izbacio je iz porodične kuće nekoliko velikih crnih kesa punih stvari! Kese nije bacio u prvu kantu, već ih je odneo dalje, pretpostavlja se na neku od deponija.

Policija na osnovu ove dojave, koju je dobila od komšija Marjanovića, istražuje da li je Zoran na ovaj način pokušao da prikrije dokaze strašnog zločina.

Kako piše Informer, policija na sve načine pokušava da sazna gde su bačene kese kako bi ih pronašla i analizirala.

- Neko od komšija Marjanovića dojavio je policiji da je video Zorana kako u noći posle Jeleninog ubistva, između subote 2. aprila i nedelje 3. aprila, izbacuje silne crne kese iz kuće. On te kese nije bacio u prvu kantu, što bi bilo logično, već ih je odneo negde dalje. Postavlja se pitanje zašto bi neko u noći nestanka rođene žene odlučio da izbacuje gomilu kesa iz kuće? Osim ako se u njima ne kriju tragovi strašnog zločina! - kaže sagovornik iz istrage dodaje:

- Sada na sve načine pokušavamo da otkrijemo gde su te kese bačene. Možda su na kraju završile i na deponiji u Vinči, u tom slučaju tražimo iglu u plastu sena. Međutim, ako bismo pronašli stvari koje je Zoran bacio, verujemo da bismo u njima otkrili i neke dokaze koji bi razrešili Jelenino ubistvo. Ko zna, možda se tu krije i drvena palica kojom je ona usmrćena - dodaje izvor.

Izvor: Informer/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.