ZVEZDE OTKRIVAJU VELIČINU PONOSA: Bikovi gaje pitone, Strelčevi imaju travke

OVAN
Uobičajena veličina penisa muškaraca rođenih u ovom znaku je normalna do malo veća. Obično je prav i čvrste strukture, a glavić je zašiljen. Iako prosečno veličine šljive, testisi su kompaktno spojeni.

BIK
Muškarci Bikovi opravdavaju sve atribute svog znaka. Najcešće su bogato obdareni, toliko da teško pronalaze odgovarajuće kondome za svoj ponos. Testisi takode spadaju u veće, ali mana im je što pomalo vise.

BLIZANAC
Iako uglavnom prosečne velicčine (a neretko i manji od proseka), najčešći atribut kojim žene opisuju penis muškaraca rođenih u znaku Blizanaca, jeste "lep". Kao i njihove gazde, koji važe za jedne od lepših muškaraca u zodijaku, i njihov ponos je najčešće lepe boje i pravilnog oblika. Testisi takođe.

RAK
Iako najčešće nisu obdareni nekom dužinom, ponos ovih momaka obično spada u deblje. I to im je velika prednost. Glavić je lepo zaobljen, a testisi takođe. Uopštena karakteristika intimnih delova ovog znaka jeste čvrstina.

LAV
Kralj medu životinjama, ali nije baš tako kad se radi o veličini genitalija. Iako Lavove najčešće karakteriše podugačak penis, mana mu je debljina, koja nije baš zavidna. Testisi su srednje veličine i poprilično mekane strukture.

DEVICA
Ništa devičanski stidljivo ne postoji kod muškaraca rođenih u ovom znaku. Penis im je najčešće solidne veličine, često i iznad proseka, a debljina zavidna. Karakteriše ih i nešto manji glavić, dok su testisi prosečne veličine.

VAGA
Kod muškaraca rođenih u znaku Vage, kao što im i samo ime kaže, sve je umereno i izvagano. Veličina penisa nije za posebno divljenje, ali je lepo oblikovan, a glavić u srazmeri sa dužinom i debljinom samog ograna. Testisi su kruškoliki, ali kompaktni.

ŠKORPIJA
Ne kaže se za džabe da Škorpije vladaju genitalijama. Ponos muških Škorpija im svakako služi na čast. Iako ne mora biti preterano dugačak, izuzetno je moćan, debeo i snažan, sa najčešće izraženim venama. Testisi spadaju u manje.

STRELAC
Da, ima neke analogije sa nazivom ovog znaka i veličinom, odnosom oblikom penisa muškaraca koji mu pripadaju. Strelčeve obično karakteriše nešto tanji penis, umereno do dugačak, a glavić je šiljat, baš kao vrh strele. Iznenadujuće, obično su su vrlo obdareni u predelu testisa.

JARAC
Iako im ne manjkaju dimenzije kad se radi o veličini genitalija, mana muških Jarčeva je nedostatak čvrstine. Penis je obično mekše strukture, testisi podsećaju na izduvane kesice i često su razmaknuti. Glavić spada u manje od proseka.

VODOLIJA
Šta im nedostaje u veličini penisa, muške Vodolije obično nadoknade u testisima. Obično ih karakteriše penis srednje veličine i umerene debljine. Međutim, veličina testisa im je za divljenje. Uz to su i čvrste strukture i kompaktno spojeni.

RIBE
Za muške Ribe važi da su romantici i zanesenjaci, što se donekle reflektuje i na njihove polne organe. Penis im obično spada u manje po dužini, debljina je sasvim OK, ali mana je mekanost. Testisi su manji i opušteni.

Pogledajte još