Berbatov možda na operaciji kolena

BEOGRAD, 10. januara 2010. (Beta) - Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da će napadač Dimitar Berbatov možda biti podvrgnut operaciji kolena.

Berbatov zbog povrede kolena nije mogao da igra na utakmici protiv Birmingema u subotu, iako je njegov nastup bio najavljen, pošto su lekari utvrdili da je povreda ozbiljnija nego što se mislilo.

"Želeo je da igra protiv Birmingema, ali mislimo da je bolje da se izleči i ponovo bude spreman za utakmice. Možda će biti podvrgnut operaciji kolena", rekao je Ferguson za klupski sajt.

Ferguson je rekao i da je razočaran rezultatom protiv Birmingema (1:1), iako je Junajted uspeo da izjednači.

"Igrali smo sa 10 igrača u završnici utakmice. U prvom poluvremenu smo igrali sjajno, bili smo dominantni. Smešno je što su oni vodili, pošto su postigli gol iz prve prilike", smatra on.

"Na mnogim utakmicama smo pobeđivali u završnici, pa nisam želeo da igrači brinu što gube sa 0:1. Mislim da smo dobro igrali i da nam bod nije poklonjen", dodao je škotski trener.

Junajted je jučerašnjim remijem propustio priliku da preuzme prvo mesto na tabeli od Čelsija. Londonska ekipa ima 45 bodova, bod više od Junajteda, ali i utakmicu manje.

Pogledajte još