ISPOVEST SEKSUALNE ZAVISNICE: Spavala sam s prijateljma, strancima, ženama – samo da bih zadovoljila potrebe

Poremećaj se razvio kada je bila u ranim 20-im godinama i zbog njega je izgubila posao, neke prijatelje i brojne ljubavne veze. Sada se ipak uspela skrasiti s Jamesom s kojim je već 4 godine i koji se trudi da što je više moguće ispuni njen ogroman seksualni apetit, iako ga to često jako iscrpljuje.

Sami mora imati seksualni odnos i do 10 puta dnevno.

Srećna sam što imam Jamesa. Ne samo da ima izdržljivost da se nosi sa mnom, nego me i ne osuđuje kada imam loš dan“, ističe Sami.

U ranim danima naše veze imao sam osećaj kao da sam dobio na lutriji”, priseća se James. Kada on više ne može, Sami se okreće svojoj kolekciji seksualnih igračaka vrednoj 1500 funti.

Iako joj ponekad izavisnost otežava život, Sami nije potražila pomoć doktora: “Mislim da doktori zapravo ne shvataju šta je zavisnost o seksu i kako utiče na tvoj život. Radije ću se s time nositi sama i uz pomoć Jamesa”.

Problem se pojavio kada je raskinula s dugogodišnjim dečkom u ranim 20-ima. Stvari su se otele kontroli i počela je tražiti sve više partnera. Spavala je i s prijateljima i sa strancima i mislila je da je to normalno jer se oporavlja od raskida. Ali, uskoro je počela putovati širom zemlje u potrazi za seksom zbog čega je stalno kasnila na posao i život joj se počeo raspadati. “Nekada sam bila toliko očajna da bih uradila bilo šta za seks. Heteroseksualna sam, ali bih tražila i žene samo da zadovoljim svoje potrebe“, priznaje Sami.

S Jamesom je našla sreću i nekoga ko je razume i ne osuđuje. Savetovanje i lekovi protiv anksioznosti nisu joj pomogli, ali zadovoljna je što ima nekoga ko može da je prati – iako James navodi da polako stari i da ni njemu nije ponekad lako.

Izvor: Index.hr

Foto: Yayimages