I ONI SE FOLIRAJU: Evo zašto muškarci glume orgazam

Često se čuje u razgovoru između dve prijateljice kako su u nekom seksualnom iskustvu odglumile orgazam. Devojke to nekada rade i više puta tokom jedne noći. Međutim, nova studija pokazuje da i muškarci vrlo česo odglume orgazam. Evo o čemu je reč.

U studiji koja je rađena  istraživači su ispitivali 458 muškaraca uzrasta od 18 do 29 godina. Ovi muškarci otkrivali su  svoja seksualna iskustva u poslednjih četiri meseca. Rezultat je pokazao da je otprilike 50% muškaraca priznalo da makar jednom u nekom određenom periodu odglumi orgazam.  Ali to nije najluđi deo ove priče.

Istraživači su takođe otkrili da lažni orgazam 25% muškaraca doživi tokom vaginalnog seksa. Na našu sreću istraživači su želeli da saznaju iz kog razloga se muškarci pretvaraju da su došli do završnice. A evo šta su oni otkrili: U želji da ne povrede svoju partnerku, muškarci umesto da izmisle neki razlog, poput lošeg raspoloženja ili pijanstva, često odglume orgazam.

Ako ništa drugo, dobro je znati da partner to radi iz najbolje namere prema svojoj partnerki, što je morate se složiti krajnje slatko.

Izvor: NaDlanu
Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.