DNEVNI HOROSKOP ZA 22. APRIL: Jak uticaj Meseca u Škorpiji mnogima će poremetiti planove

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Pun Mesec u polju novca nije bas najbolja prilika da se preterano trošite jer je Mesec slab u Škorpiji.Partnerski odnosi donose konflikte, naročito ako ima dosta onih koje smatrate svojom konkurencijom. Tajni razgovor sa Škorpijom i Jarcem donosi razradu taktike kada je u pitanju posao sa strancima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete da ste uticajni i neko će vas pozvati zbog dobre reputacije koju imate kada je u pitanju neko koga veoma cenite. Moguć je početak saradnje o kojoj niko ne bi trebalo ništa da zna, osim malog broja ljudi. Ako budete želeli da se pomirite sa Jarcem ili Vodolijom, učnite to na taktičan način.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Opsesija su vam novac i biznis i karijera, ma koliko novca da imate. Ako ste dama Blizanci, potpuno ste opterećeni nepotrebnim razmišljanjima. Partner pokušava da sazna o vama nešto što vi krijete. Trebalo bi da budete i da dalje tajanstveni, posebno kada su vaši poslovni ciljevi u pitanju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dobijate povoljne vesti od nekadašnjeg saradnika koji je spreman da sa vama radi na nekom velikom projektu. Veoma ste kreativni i raspoloženi da se dogovarate o nekim novim poslovima zbog kojih biste mogli imati dobre kontakte sa strancima. Moguć poziv od Device.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Želite da znate šta se dešava kada je u pitanju saradnja sa Ovnom i strepite da bi mogao da se pokoleba po nekom bitnom pitanju. Retrogradni hod Marsa može doneti izvesne probleme kako rođenima u julu tako i rođenima na kraju znaka. Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju mlađi saradnik koji vas je izneverio.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Merkur, vladalac vašeg znaka u Biku nije u sjajnom položaju i ne bi trebalo da se previše nervirate oko nečega što je van vaše moći da rešavate. Ako budete želeli da se sretnete sa jednim Ovnom, pokušajte da mu date na znanje koliko vam je stalo do zajedničke saradnje.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ne samo da ste ravnodušni prema nečemu što radi jedan Bbik ili neka Devica, nego ćete morati da se mnogo više angažujete oko nečega što bi moglo da vam donese dobru zaradu. Imate način da se dogovorite sa jednom Vodolijom koja vas često nervira, ali vam daje i korisne savete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pun Mesec u vašem znaku može doneti neke nepredviđene vesti iz inostranstva ili ćete biti u prilici da nađete neke nove saradnike. Nemojte biti previše oduševljeni onim što čujete od Device ili Bika jer to ne mora biti istinito. Pravite velike planove kada je u pitanju inostranstvo.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Pun Mesec u astrološkoj kući tajni donosi nesigurnost u pogledu statusa koji bi trebalo da dobijete na poslu koji ima veze sa uniformom ili dresom. Ako ste sportista ili se bavite poslom u kome su vam uglavnom muškarci kolege, ne ulazite u nepotrebne rasprave.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pun Mesec u Škorpiji donosi nove ambicije i vi ćete biti spremni da uđete u nove poslove koji imaju veze sa javnošću. Moguć je dogovor sa onima koji su sličnog intelektualnog sklopa kao i vi ili se radi o dugogodišnjim prijateljima ili kolegama. Retrogradni Mars vas čini malodušnim.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Naglašeno astrološko polje karijere sa punim Mesecom u Škorpiji donosi vam neku vrstu zadovoljstva što ste pred nekom vrstom izazova. Imate nečiju tajnu pomoć, osoba koje žele da vas finansijski podrže. Neko pokušava da vas uveri da bi trebalo da radite za njega.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Odgovara vam pun Mesec u Škorpiji ako imate neki tajni plan u vezi sa novcem, sa strancima ili imate saradnike, rođake u inostranstvu. Morate da rešavate važna pitanja koja ne možete sami da rešite, potrebna vam je podrška Raka ili Device. Bik je prilično nepouzdan.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još