GOSSIP GIRL: SJAŠI *URTA DA UZJAŠI MURTA

Moram vam priznati da mi ova estrada polako ide na onu stvar preko koje kad je neko izgovori na televiziji ide piiiiiiip! Mnogo su bre ovi seljobritiji čitali svetu knjigu pogotovo poglavlje “Smesti bližnjem svom”.S toga sam odlučila da današnje druženje ne počnemo s tom marvom, nego sa ovim drugim što će u nedelju moliti i onako po milioniti putizgladnele i izmučene srpske duše za poverenje kako bi im sve obećano “vratili promenama, koje su kod nas kao Jeti postoje ali ih niko nikada nije video.

Pre neki dan na kafi ispričao mi je drug kako je imao vrlo neprijatan bliski susret sa desnom rukom velikog vođe, zvaćemo ga Voldemor.Taj moj drugar inače leči ljude uglavnom kad se ukoče, pa je kao i svaki čovek spreman da pomoge drugom čoveku u nevolji hteo da pomogne i Boletu Voldemorovom. Bole i taj moj drugar upoznali su se u jednoj teretani gde je Bole stalan gost . Pošto gym drugarstva veoma in, brzo su postali bliski. Znate onu mušku gym goru: ajde ti seriju, pa ću ja i tako malo radite, a malo ćakulate. Posle par treninga together Bole je mog drugara zvao na popodnevno piće na jednom od prestoničkih splavova, što je ovaj moj neiskusni blentov kao svaki fino odgojen mladić prihvatio, jer znate kako grešno dete nema veze sa estradom i pravilima na istoj i oko iste. I tako, kako to obično biva, oni popiše piće. Bole se tom prilikom požalio kako je u teretani sredio leđa pa se poslednjih dana u određenim položajima koči što ova moja budaletina opet nije ukapirala kao znak za alarm, pa mu je sredila i taj problem sa leđima. Kad su ispili to što su imali i sredili Boletova leđa, a pre nego su se zaputili svak svojoj kući, Bole je dao predlog da u znak zahvalnosti odu u obližnji hotel u saunu, što je ovaj put bilo dovoljno da se ovom mom upali lampica: Čekakaj jbt, pa on bi mene ha ha ha”.

Kao i svaki balkanjero inmediatley mu se na*ebao mile majke i produžio svojim putem, tako da dobro razmislite šta ćete zaokružiti u nedelju nećete valjda da nam tetke iz teretane na steroidima vode zemlju.

Dok se ovi naši političari iz petnih žila kampanjom za prvi razred srednje veterinarske škole trude da nam objsne ako je vreme da sjaši *urta i uzjaši murta, negde daleko nadrugom kraju prestonice moji izvori su mi dojavili da se mag i vođa one šoubiz sfere poznat kao Ćora ovih dana jede iznutra što je pre par godina sjašio sa jedne od svojihnajvečih zvezda zvaćemo ga Plavi Čuperak. Svi ste verovatno čuli da Ćora od jeseni gasi svoj ultra mega giga muzički porejat iz kog se ispilio i Plavi Čuperak lično i planirada stvori novi brži i moderniji koji opet ima za cilj da naravno zatupi i ovu modernu generaciju mladih Srbistanaca. E sad pošto je Divu već doveo u svoje jato, Ćora se sad trudi da u stolicu pored Dive u kojoj defitinitvno više neće sedeti kralj narodnih pesama uvrsti i Plavog Čuperka, kako bi imao apsolutnu dominaciju nad prajmtajmom brdovitog Balkana. Plavi Čuperak za sad kulira, i ne pada mu na pamet da se vrati kod čoveka koji mu je zamalo zauvek uništio karijeru, ali moji zli jezici kažu da Ćora neće žaliti para da vratiČuperka i to po uslovima koje Čuperak sam postavi.

Da ne bude kako vaša Gossipica nije worldwide evo vam i ovo. Jel se sećate kako su se pre dve nedelje pobili predstavnici jedne naše susedne zemlje na Jurovižnu?E pazite ovo, ta tuča je verovali ili ne sa sve modricama i podlivima dogovorena, kao i odbijanje autora pesme da putuje u Švedsku i kasnije njegovo povlačenje iz delegacije. Sad se vi pitate sigurno zašto su budale to napravile i sebi nanele štetu?

Vrlo je prosto.Naše komšije nemaju za kiflu, a ne za Eurosong. Glavni pevač u ekipi je sve sam platio, a u komšijskoj zemlji, gde ga – istini za volju publika baš nešto i ne miriše, ljude boli ona stvar za Eurosong, pa su morali da naprave nešto kako bi se o tome pričalo, a da to ne bude baš tako providno kako to PR-ovi brdovitog Balkana znaju. Meni ličnoako vam je stalo do mog mišljenja je čitava ova priča okej. Njihova pesma se zove “Ljubav je”, a “Ko se bije taj se voli” vazda je bilo na Balkanu što bi sad bilo drugačije.

Nego, jeste li srećni što će najveći neženja poznat ko Barba da postande Daddy? E pa neće da postane samo Daddy nego više nije neženja. Dobih info iz zemlje stijenja i kamenja da je Barba sa svojom izabranicom ovaj put For Real stao na ludi kamen. I to u svom rodnom gradu daleko od očiju javnosti. Kako mi je rečeno ne želi da od toga pravi cirkus, niti da fotošopirane fotografije ustupljuje magazinima kako bi žene u klimaksu kod frizera kapale suzama po masnom papiru. Eto ajde bar neka lepa i radosna vest vezana za naše seljobritije. Zovite, konobara da nazdravimo pa da se razilazimojer već je prošlo podne, a meni ručak još nije pristavljen.

Čitamo se uskoro, ljubim da pukne i volim puno… XoXoXoXo

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.