Domaći sajt za animirani film "Pravi surferi"

Ptica Majki Abramovič je lovac na surferske talente. U potrazi je za najboljim surferima na svetu. Iz tog razloga kreće na putovanje od Kine do Amerike.
Ovo je uvod u sajt o pingvinima-surferima, koji je urađen na srpskom jeziku za animirani film „Pravi surferi”.

Film prati tinejdžera pingvina Kodija Maverika, surfera, koji učestvuje na svom prvom profesionalnom takmičenju. Praćen snimateljskom ekipom koja treba da napravi dokumentarac o njegovom pohodu, Kodi napušta porodični dom u Smrzogradu, na Antarktiku i odlazi na ostrvo Pin Gu gde se održava Big Z surferski memorijal. Usput, Kodi upoznaje surf zaluđenika po imenu Pernati Džo (jedino seosko pile koje je uspelo da se kvalifikuje za prestižno takmičenje), poznatog surferskog promotera Redžija Belafontea, lovca na surferske talente Majkija Abromoviča, i čuvarku plaže Lani Alikai. Glavni konkurent Kodiju je Tenk Evans, uobraženi surferski as, devetostruki nosilac titule.
Glasove glavnim junacima pozajmili su: Shia LaBeouf, Zooey Deschanel, James Woods, Jane Krakowski, Jon Heder, Jeff Bridges.

Da li će Kodi uspeti da pobedi Tenka saznaćemo 23. avgusta, kada film „Pravi surferi” stiže u domaće bioskope.

Majki vas poziva da posetite sajt www.pravisurferi.com, pogledate mapu i saznate koja sve mesta posećuje u potrazi za talentima. On će na srpskom jeziku objasniti šta misli o Grenlandu, Kineskom zidu, Engleskom kanalu, jezeru Titikaka i drugim lokacijama (samo vam trebaju zvučnici). Možete preuzeti pozadine za desktop i pogledati trejler i sinopsis filma.

Finalna verzija sajta čekuje se početkom maja.

Pogledajte još