POLICIJA PRETRESLA JOŠ JEDNU KUĆU U CRVENKI: Inspektori odneli sve stvari oca i sina!

Beogradska policija, u nastavku istrage o ubistvu pevačice Jelene Krsmanović Marjanović obavila je pretres jedne kuće u naselju Crvenka koja je udaljena oko kilometar od nasipa u Borči.

Po lupom policijskih inspektora bila je kuća starijeg muškarca sa inicijalima S. A. za koga se osnovano sumnja da se radi o osobi koju je policija pronašla u nedelju prepodne kako leži u šiblju nedaleko do mesta gde se nalazilo telo ubijene pevačice.

U toku poretraživanja kuće u dvorištu se nalazio i njegov takođe njegov sin Saša A. sa kojim su policajci takođe obavili razgovor.Ekipa Forenzičara je posle nešto manje od sat vremena iz kuće dvojice muškaraca sa sobom na analizu odnela bicikl, farmerke i dva para obuće.Posle odlaska policijskih inspektora Saša A. je kratko za Kurir rekao da on i njegov otac nemaju nikakve veze sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović Marjanović.Inače prema saznanjima Kurira na informativnom razgovoru u PU za Grad Breograd - 29 . novembar bili su vlasnici motora i bicikala.Inače policija traga i za plavim BMW. Pretpostavlja se da policija verovatno traži sve što su snimile kamere, određene automobile, bicikliste, ali i osbe koje su snimljene u blizini nasipa gde je pronađeno telo pevačice.

Pogledajte još