#PROFEMINA2016 – Una Senić: Jako je bitno da žena ženu podržava

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrk kratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Na panelu “4 epohe: Kako smo živeli posle rata, u komunizmu, u vreme raspada SFRJ, u digitalnoj eri …” učestvovala je Una Senić, voditeljka, koja je za naš portal rekla:

Uspostaviti ravnotežu u digitalnom dobu je verovatno mnogo teže jer smo bombardovani raznim informacijama. Od nas se zahteva da se ponašamo na određeni način, da se plasiramo što više možemo, kako na društvenim mrežama, tako i u životu“.

Šta nam je još rekla Una poslušajte u videu ispod:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.