DNEVNI HOROSKOP ZA 23. APRIL: Odličan dan za Blizance, Škorpiji je boje da ne ustaje iz kreveta

OVAN

Posao: Imate jasne pokazatelje da nešto nije u redu sa tokom rada, koji vam je pomalo nejasan. Imali ste priliku da sredite detalje oko poslovnih aktivnosti, ali su one za sada pomalo bezuspešne.

Zdravlje: Pokušajte da nađete način da se opustite.

BIK

Posao: Nemate dovoljno vremena da se bavite nebitnim i skoro sporednim poslovima. Želite veći nivo za sebe. Niste se dovoljno edukovali za nešto više i to je vaša najveća greška. Popravite je.

Zdravlje: Grlo vas boli.

BLIZANCI

Posao: Pred vama je odličan dan. Imate utisak da ste na nebu. Ne morate da se preterano bavite nečim što vam predstavlja veći problem. Vaša satisfakcija je prelaznog karaktera, pa će i saradnici osetiti olakšanje što se saradnje tiče.

Zdravlje: Pokušajte da se oslobodite stresa.

RAK

Posao: Imate utisak da vas kolege poštuju i žele vašu saradnju, pa se sami upustite marljivo u aktivnosti koje treba da privedete kraju ovaj put. Imali ste vremena, ali ste imali loše raspoloženje.

LAV

Posao: Vaš ugovor je bio od velikog značaja za vas. Pazite da saradnja ne bude loša po vas ovaj put. Imate svoje momente, kada želite da se posvađate. Sa takvim stavom ne postižete posebno dobre rezultate.

Zdravlje: Odmarajte se.

DEVICA

Posao: Povremeno gubite kontrolu, kada je pristup radu u pitanju. Timski ste raspoloženi, pa nemate nameru da se drugačije postavite,jer ne uviđate greške kod sebe. Raspoloženje vam se menja iz časa u čas.

Zdravlje: Nervoza.

VAGA

Posao: Imali ste i lošijih dana. Možete se opustiti kada su obaveze u pitanju. Dovoljno toga ste završili, pa se očekuje mirniji vikend. Imate motiv da se odmorite i da ne prezate od novih obaveza.

Zdravlje: Vaše zdravlje je trenutno u redu.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša praktična strana danas odlično sarađuje sa vama. Niste imuni na nečije nipodaštavanje vašeg programa, pa ste pomalo svađalački raspoloženi. Kolege vas izbegavaju, kada su zajedničke aktivnosti u pitanju.

STRELAC

Posao: Ne želite pesimističan stav ni veće probleme u životu, ali oni se konstantno pojavljuju. Morate da radite na sebi i pokušate da napravite bolji ambijent. Vaše ponašanje je ponekad neprilagođeno sredini u kojoj radite.

Zdravlje: Prošetajte, prijaće vam.

JARAC

Posao: Pomalo inertan stav koji ste zauzeli ima svoje mane. Neko vam je veliki neprijatelj. Sledi vam veći oprez ova put. Ne morate da krijete šta osećate koliko se od vas traži da se prilagodite.

Zdravlje: Izmerite krvni pritisak.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko uvidite da ste krenuli pravim putem, kada su poslovne šanse u pitanju imaćete šta da ponudite. Možete ostvariti veliki pomak u svojoj karijeri, ako to budete želeli. Predstoji vam veći uspeh.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

RIBE

Posao: Ukoliko imate nameru da se otvorite prema inostranstvu kada su vaši plasmani u pitanju možete imati mnogo više sreće. Niste se možda dovoljno upuštali, ranije u ovaj poduhvat ali za sve postoji razlog.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

Izvor: Luftika.rs

Pogledajte još