LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2016: Ovan željan promena, Škorpiju očekuje čarobni period

Ovan

Mesec maj Ovnovima donosi niz promena na poslovnom i finansijskom planu, pa ćete poželeti da i u vezi nešto promenite i to na bolje. Pripadnici ovog znaka koji su u dugim vezama ili braku, ljubav će doživljavati materijalistički i od partnera ćete zahtevati da odreši kesu, da vam poklanja skupe sitnice, da vas izvodi u provod i na večere i da ne štedi ni na emocijama niti na novcu. Smatrate da ste vernošću i odanošću zaslužili da vam se neko umili i da na vama finansijski ne štedi. Ipak, biće nerazumevanja sve do druge polovine maja jer vaša impulsivnost ponekad ume da partnera izbaci iz takta. Ali mudri i pametni, Ovnovi će osmehom rešavati svaku nesuglasicu i na kraju meseca sve će se kockice složiti baš onako kako vama odgovara. Ako ste slobodni, vi nemate problem sa samopouzdanjem ali svakog udvarača pomno analizirate pre nego što se upustite u vezu. Prosto volite da ste sto posto sigurni da je neko dobar izbor i vredan vaše pažnje. Da biste osvojili nečije srce budite parlamentarni i ne namećite tvrdoglavo svoju volju. Vidno ste raspoloženi, vedrog ste duha i ludo ćete se zabavljati na društvenim događajima, a na jednoj takvoj zabavi možete se i zaljubiti i započeti romantičnu vezu.

Bik

Bikovi u vezi ili braku i dalje su u fazi da teže harmoničnom i skladnom odnosu po svaku cenu. Vi zaista zračite energijom i potpuno ste zaslepljeni kada je o ljubavi reč. Za vas je vaš partner svetinja i skloniste da se suprotstavite svakom ko misli ili kaže drugačije. Pa ipak, svesni ste toga da je vaš partner preokupiran sobom i poslovnim problemima i da mu vi niste trenutni prioritet, tako da je za vas najbolje da u maju budete na njegovoj strani, da mu ne protivurečite i ne pokušavajte na silu da od voljene osobe zahtevate svu pažnju i maksimalnu posvećenost. Ako ste slobodni, tokom maja ćete naprosto zablistati i bićete skloni tome da promenite imidž kako biste se dopali suprotnom polu. Uživate u flertovima i prija vam zavođenje, ali javiće se povremeno osećaj samoće kada ćete poželeti da se skrasite u nečijem zagrljaju. Svakako da ste u prilici da birate, te birajte pametno i pažljivo, a kraj meseca maja dočekaćete zaljubljeni do ušiju.

Blizanci

U mesecu maju zauzeti Blizanci imaće problem sa izražavanjem svojih osećanja. Osećate se kao da vas voljena osoba pritiska i zabrinuti ste jer mislite da vas partner sputava i ograničava. Vaša divlja priroda ne da vam da mirujete, vi biste se zabavljali svakoga dana, dok partner teško može da izdrži vaš tempo. Zato nije ni čudo što se ćete se povrmeno osećati neshvaćeno i bićete skloni tome da razgovarate sami sa sobom. Partneru će delovati neobično vaše brojne promene raspoloženja i zato bi bilo najbolje za vas da se otvorite partneru i iskreno porazgovarate. Ako ste slobodni, mesec maj predviđa da će vas trgnuti jedna stara ljubav. Svakako da ćete u početku biti skeptični da li je dobro obnoviti nekadašnje strasti, ali ubrzo ćete shvatiti da ste sazreli i da je sasvim u redu krenuti ispočetka. Vratićete se veseli u društvo i javno ćete prikazati vašeg novog-starog partnera.

Rak

Rakovi koji su u vezi već mesecima daju sve od sebe da voljenoj osobi ugode, a konačno ste shvatili da je došlo vreme da se posvetite sebi, vlastitim željama i ciljevima i da je ovo period kada partner treba da bude taj koji će učiniti sve da se osećate moćno, posebno i voljeno. Partner će pokušavati na razne poznate načine da vas vrati u predhodnu poziciju, jer mu odgovara to da se lomite oko njega i da mu ispunjavate svaki hir, ali u tome neće uspeti. Vaša svakodnevnica će biti daleko srećnija, a vaš društveni život intenziviran. Rakovi koji su slobodni ovog maja imaće priliku da se dosta kreću među ljudima i da upoznaju zanimljive persone. Bićete romantični ali se potrudite da udvaračima jasno stavite do znanja šta zapravo želite i budite konkretni. Vrlo je verovatno da ćete ukoliko se premišljate ostati sami i tokom proleća.

Lav

Od polovine maja, Lavovi koji su braku ili u dugim vezama mogu da očekuju postepeno stišavanje napete situacije nastale u proteklim mesecima. Kod vas će zavladati primirje, a na harmoničan odnos uticaće svakako poslovni uspesi koji će zadesiti i vas ali i voljenu osobu. Priliv novca učiniće da se smanje napetosti i tenzije u vezi. Strasti neće ni ovoga maja manjkati, a na taj način još više ćete se zbližiti sa voljenom osobom. Tokom čitavog meseca bićete vedri, optimistični, a zbližićete se sa prodiom i rođacima. Slobodni Lavovi će pamtiti mesec maj po ludim zabavama, intresantnim ljudima, brojnim udvaranjima, flertu i avanturama. Vi ne mirujete i ne dozvoljavate da vam bude dosadno niti u jednom trenutku. Živite za provod i zabavu. Popularni, ste, zanimljivi i ne libite se da otvoreno priđete nekom ko vam se dopada. Polet i smelost će se isplatiti te očekujte da u maju pronađete i vi svoju srodnu dušu.

Devica

Ako ste u vezi, brinuće vas to što ste previše posvećeni poslovnim obavezama i nemate vremena za partnera i one se sa pravom zbog takve situacije buni. Osećate se nemoćno jer prosto ne stižete da izbalansirate između ljubavi i posla. Najmudrija odluka je da odmah stavite do znanja partneru da ni vi niste srećni zbog novonastale situacije, ali dok poslovni problem ne rešite na valjan način ne želite da paralelno rešavate i nesuglasice u vezi. Da ne biste povredili partnera čestom mrzovoljom i nekom drskom rečju, poveditga na neki lep ručak,večeru ili zajedno odgledajte pozorišnu predstavu ili film. Porodični izlet u prirodu je takođe jedno od rešenja. Ovim postupcima umirićete partnera, a kućni mir je zagarantovan. Ako ste slobodni, i sami znate da previše vremena provodite zatvoreni u kući, te je vreme da se aktivirate i da zabavu potražite u društvu prijatelja. Svež vazduh i razmena misli sa drugima će vam prijati, a nije nemoguće da vas prijatelji upoznaju i spoje sa nekim ko bi vas očarao i zainteresovao.

Vaga

Vage koje su u braku ili u dugim vezama, ostvariće ovog maja skladan odnos sa voljenom osobom koja će biti vaš glavni oslonac i pokretač. Partnerova neverovatna pozitivna energija uticaće i na vas bez obzira na prethodne nesuglasice i česte svađe. Partner će vam pomoći svojim savetima, požrtvovanošću i uslugama. I okolina će primetiti da se po ceo dan smeškate, da ste zadovoljni i srećni, a ovog maja nećete skidati osmeh sa lica. Slobodne Vage će nastaviti potragu za ljubavlju i zadovoljstvima. Šarmantno i lako ulazite iz flerta u avanturu sa osobama koje vas privlače, ali sada vam se može desiti da se baš zaljubite u osobu koja vam se ranije uopšte nije dopadala.

Škorpija

Zauzete Škorpije zaista mogu da očekuju čaroban mesec. Vas partner drži kao malo vode na dlanu, ponaša se zaštitnički, nežan je i ispunjava svaki vaš hir. Njemu je najvažniji vaš osmeh i sreća. Ovog meseca doživećete najlepše ljubavne trenutke sa partnerom u ovoj godini. Nema potrebe da ni u jednom trenutku sumnjate u partnerovu odanost i bezgraničnu ljubav. Prepustite se ovom fantastičnom osećaju i čaroliji ljubavi i strasti koja traje! Jedino na šta treba da obratite pažnju jeste da ne preterate u zahtevima i da ne postanete oholi. Slobodne Škorpije imaju veliku potrebu da nađu ozbiljnog partnera. Vaše samopouzdanje se uvećalo te tražite nekog ozbiljong, kvalitetnog i srdačnog. Ne želite kratke avanture niti vezu sa osobama koje žele samo zabavu i provod. Vama treba neko ko čvrsto stoji sa obe noge na zemlji. Biće to neko iz višeg kruga poznanika i privući će vas jedan Rak, Bik ili Strelac.

Strelac

Zauzeti Strelčevi, vi biste trebali da se malo smirite i da pustite voljenu osobu da diše. Planete zbog sitnica i to kvari vaš odnos koji je uistinu dobar i kvalitetan. Naoružajte se strpljenjem i tolerancijom i ne kontrirajte voljenoj osobi u svemu kako biste joj pokazali da ste vi osoba koja je dominantna u vezi i koju mora da sluša. Sa partnerom uživate u sitnicama i malim radostima i zaista je nepotrebno da maštate da vam neko pokloni kule i gradove. Naučite sebe da vas raduju mali znaci pažnje. Bićete srećniji. Slobodni Strelčevi u maju nemaju mnogo energije za izlaske i druženja. Vama više godi da vreme provodite kod kuće ili radno na poslu nego da se krećete po klubovima. Iz nekog sasvim slučajnog susreta možete se zaljubiti i ući u interesantnu vezu.

Jarac

Tokom maja, zauzeti Jarčevi, osetiće da u vezi nešto ne štima i da je vaš odnos promenljiv i krajnje čudan. Vaše misli nisu usmerene na voljenu osobu, već negde lutaju, a ne bi bilo iznenađenje ni da se upustite u avanturu i da partnera prevarite. Istina je da je nesloga jedan od razloga zašto ste napeti te mir i spokoj tražite van kuće i što dalje od partnera. Ipak, da ne biste kraj meseca dočekali sami obogatite ljubavni život i iskreno popričajte sa partnerom o tome šta muči i vas i njega i pokušajte da zajednički rešite svaki problem. Takođe, bazirajte se na konkretne i praktične stvari, koje zahteva od vas porodica i kuća. Ako ste slobodni, iako niste skloni preterano romantici i sitnice vas ne oduševljavaju,ovoga meseca, otkriće svoju drugu stranu i to da ste dugo potiskivali svoja osećanja. Na nekoj zabavi, rođendanu ili slavlju, srešćete neodoljive oči jedne misteriozne osobe. Vi ćete se zaljubiti do ušiju, a uz malo strpljenja biće to obostrano.

Vodolija

Vodolije koje su u braku ilivezi u ovom mesecu će dosta vremena provoditi u kući, jer tamo nalaze svoj mir, ljubav i podršku. Topli familijarni odnosi su ovoga puta izvor vaše energije. Čak i nesuglasice sa partnerom oko odmeravanja snaga autoriteta, će biti ublažene porodičnom harmonijom i ljubavlju. Manja renoviranja stana ili kuće, zajednički ručkovi i porodični skupovi ispuniće vas velikom radošću. Slobodne Vodolije će biti raspoložene da organizuju kućne zabave, a krenuće od proslave prvog maja, zatim skoro svakog vikenda biće prilike da dovodu društvo u kuću ili vikendicu. Sve ovo će biti savršeno otganizovano uz puno hrane, roštilja i pića. Iz drugarskih odnosa desiće se po koja avantura, a u poslednjoj dekadi maja imate mnogo šanse da se zaljubite i uđete sa nekom od poznanika u ozbiljnu vezu.

Ribe

Ribe koje su u dugim vezama, biće sklone tome da više veruju onome šta okolina govori o vašem partneru nego onome u šta vi verujete. Vama je nekako tuđe mišljenje uvek preče od vašeg, pa nije ni čudo što vam partner to svakodnevno zamera. Bez obzira na sve, u prvoj dekadi maja nekako ćete uspeti da umirite partnerovu ljutnju i da ga ubedite u to da je vaša veza savršena i da napetost ne postoji. Uspećete dodatno da se zbližite na nekom romantičnom putovanju ili vikendu. Važno je da vaša mišljenja usaglasite da se jednako angažujete i podržavate. Ribe koje nisu u vezi, biće sklone kratkotrajnim avanturama. Nije vam najvažniji cilj u maju da se zaljubite već da se zabavite. Vaše srce može da osvoji samo neko veoma uporan, inteligentan i situiran.

Izvor: wannabemagazin/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.