DNEVNI HOROSKOP ZA 24. APRIL: Bikovi bolje da ne izlaze iz kuće, Vage svađalački raspoložene

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Pokušaćete da izvučete iz sebe maksimum i da budete na nivou nekog zadatka ili da dominirate u nekom društvu, prvenstveno svojim znanjem. Saradnj sa Škorpijom, Jarcem i moguće nekim Rakom, može biti uspešna, naročito ako podrazumeva rad sa strancima. Nečim možete biti iznervirani.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Egzaktna konjukcija Venere i Urana može doneti neku neprijatnost, raspravu ili potrebu da sa nekim obavite poverljiv razgovor. Moguće da se radi o nekom novom poslu koji biste radili, a imao bi veze sa medijima ili sa javnošću. Nemojte ići na mesta gde se okuplja mnogo sveta, da ne biste bili povređeni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Verujete u dobre namere osoba sa kojima radite i koji su vam nešto obećali. Polako se situacija stabilizuje i vi ćete morati da se priviknete na nešto što u suštini i nije tako loše za vas. Lav vam nije prijatelj, moguće da širi o vama neke neprijatne priče, bar u ovom periodu. Trudite se da pridobijete naklonost jednog Ovna, Strelca ili Raka.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Mesec, vladalac vašeg znaka u konjukcji sa Marsom može biti znak velikih uzbuđenja ili znak neke rasprave. Neko vas može zamoliti za uslugu ili može sa vama obaviti veoma važan razgovor u vezi sa poslom koji biste radili sa strancima. Trudite se da se ne nervirate previše zbog nečega što govori jedan Strelac.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Trudite se da nađete način kako da izađete iz jedne prilično komplikovane situacije i uvereni ste da neko ima nešto protiv vas. Ako budete spremni da se sretnete sa jednim Strelcem, Rakom ili Škorpijom, moguće da će vas razjasniti problem ili ćete biti u stanju da ga sagledate iz nekog drugog ugla.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Očekujete vesti koje bi mogle biti za vas pomalo stresne ili ohrabrujuće, sve zavisi čime se bavite. Ne ulazite u raspravu sa onima koji su vam prilično nesimpatični ili sa kojima niste u stanju da uspostavite dobru komunikaciju. Želite da nađete način da se dogovorite sa jednim Bikom oko nekih bitnih pitanja u vezi sa novcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Danas ćete imati dosta obaveza i verovatno nećete biti u stanju da se prilagodite nekim uslovima rada koji vam ne odgovaraju ali nećete ni odustajati od svog cilja. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za problem koji vam stvaraju osobe koje su sklone raspravama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Želite da se sretnete sa nekim koga dobro poznajete i da razgovarate o bitnim pitanjima u vezi sa novcem i organizacijom posla. Ribe i Jarac planiraju da vas angažuju za zajednički posao u okviru koga biste mogli dobiti priliku da se istaknete, posebno kada je u pitanju veoma odgovoran projekat na duži rok.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Ne bi trebalo da odustanete od nečega što ste sebi zacrtali kao cilj. Ako ste pod stresom, jer se situacija ne odvija trenutno povoljno po vas, budite strpljvi, naći će se neko ko će vam ukazati kako da rešavate probleme. Nemate mogućnost da se naročito istaknete dosadašnjim načinima plasiranja svog znanja.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Veoma stresan dan. Ne znate na koga da se oslonite osim na neke vama najbliže saradnike ili članove porodice jer vam se čini da se mnogo toga zaverilo protiv vas i da vaše želje ne mogu da se ostvare na način na koji biste želeli. Sve zavisi od vašeg podznaka, da li ćete biti manje ili više uspešni danas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Vodite sa prijateljima poverljive razgovre o nečemu što je za vas veoma bitno. Niste preterano otvoreni prema nepoznatima, imate potrebu da budete okruženi samo onima koji su vam dragi. Moguć je razgovor sa drugom Vodolijom, Vagom ili Ovnom u koje imate veliko poverenje.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Trudite se da budete hladnokrvini, ali tri planete u vatrenom Strelcu u astrološkoj kući vaše karijere predstavlja stres. Ne napuštaju vas ambicije i ne želite da odustanete od svojih ciljeva. Sve što radite je veoma proračunato ili dobro isplanirano. Jedan Ovan ili Jarac bi mogli da vam pomute račune.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još