DNEVNI HOROSKOP ZA 25. APRIL: Device rešavaju finansijske probleme, Ribe tvrdoglavo brane svoje stavove

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ne bi trebalo da se previše angažujete oko Strelca koji je svojeglav ili spreman da sledi svoj cilj ne razmišljajući o posledicama. Imate potrebu da se dokažete u partnerskim odnosima u radu sa Devicom ili Blizancima. Veze sa strancima ili nekom vrstom instituta i obrazovnih institucija donosi nove ideje u vezi sa poslom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nemojte se previše truditi da dokažete kolegi nešto što ne želi da prihvati. Verujete da možete da se istaknete na poslu preko rada sa Vodolijom ili Strelcem. Ne bi trebalo da ulazite u konflikt sa Bikom koji želi nastavak saradnje. Pokušajte da shvatite razloge uzdržanosti jednog Jarca.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pogodan dan za one koji žele da se sa vama zbliže ili da se dogovore oko nečega što bi moglo da bude za vas početak novog posla. Neko želi da vas angažuje na poslu koji bi mogao da bude za vas početak unosnog projekta. Prilično ste nepoverljivi prema onima koji vam daju korisne savete.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dobićete poziv od Jarca, Vodolije ili Bika u vezi sa mogućnošću nastavka rada na projektu sa strancima. Ne bi trebalo da odustanete od stručnog usavršavanja u oblasti koja bi mogla da bude za vas veoma interesantna za istraživački rad. trudite se da uverite jednog Ovna da bi trebalo da vam izađe u susret.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Imate razne planove kada je nov posao u pitanju ali želite da idete na sigurno, što vam neće doneti nikakvu satisfkaciju, naročito na kada je u pitanju jedan Ovan koji na fini način pokušava da vam nametne svoju volju. Sa Jarcem ili Rakom možete u prepodnevnim satima postići sporazum.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ostajete pri svom stavu i ispostaviće se da je za vas to najbolje rešenje. Naći ćete način kako da upostaivati dobru saradnju sa onima koji su vam bitni. Jedna Devica ili neki Jarac imaće vremena za vas. Moguća je vest o novcu ili ćete imati prilike da razgovarate o rešavanju svojih finansijskih problema.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što bi o vama mogao da priča jedan Bik ili neki Rak jer najverovatnije nisu zlonamerni nego mogue iz nesmotrenosti čak i iz dobrih namera reći nešto što misle da vam može biti od koristi. Najbolje je da sami zastupate svoje interese.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Skloni da verujete da će neko koga dobro poznajete biti spreman da vam izađe u susret, naročito ako se radi o Raku, Lavu ili Vodoliji. Svojom ljubznošću i razumevanjem možete pridobiti naklonost kolega. Mogući dobici u igrama na sreću ili naplata nekog duga.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Poslovne veze vas čine spremnim da se uključite u nov posao.Neko koga povremeno viđate daće vam ideju kako da se na najbolji način adaptirate na nove okolnosti i verovatno ćete sklopiti neku vrstu dogovora.Trudite se da nađete najbolji način kako da poboljšate saradnju sa Rakom ili Škorpijiom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Mesec ide ka vašem znaku i donosi nove mogoućnosti u vezi sa zaradom ili proširenjem saradnje. Prilično ste konfuzni kada je novac u pitanju, ne umete da rukujete njime na najbolji način. Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog ko je rešio da vas protežira, moguće da se radi o Vodolijii ili Biku.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Neptun u astrološkoj kući posla može vam doneti posetu na radnom mestu koja znači početak neke nove saradnje, dogovor o nečemu što je za vas veoma bitno. Trudite se da niko ne shvati da vam je u stvari veoma stalo do nečega, moguće do rešavanja nekretnine.Dobijate poziv od jednog Lava.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ostajete pri svom stavu iako vas možda Jarac ili Bik nagovaraju da popustite i učinite ono što oni žele. Ako se radi o mnogo iskusnijim i starijim kolegama, nađite način kako da se razumete. Bićete dobro raspoloženi u društvu Bika.Možete biti veoma uspešni u medijima i umetnosti.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još