PO UZORU NA KIM KARDAŠIJAN: Starleta ugrađuje tuđe salo u svoju guzu

Starleta Tamara Đurić (27) planira da ugradi tuđe salo u svoju guzu! Iako je ta intervencija zabranjena zbog velikog rizika od komplikacija, vicešampionka "Farme 6" rešila je da na takav način poveća zadnjicu.

Tamara se pohvalila prijateljici da je u inostranstvu već pronašla devojku čije će salo ubrizgati u svoju zadnjicu. Intervenciju će najverovatnije uraditi u Rusiji, i to zadovoljstvo će je koštati oko 8.000 evra.

"Tamari nisu dovoljni silikoni u grudima, pa je odlučila da poradi i na drugim oblinama. Želi da ima guzu kao najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan i zato uskoro ide u inostranstvo zbog ozbiljne promene na svom telu. Prvobitno je želela da liposukcijom isisa salo iz stomaka i bokova i potom ga iskoristi za povećanje zadnjice, ali je od toga odustala jer bi najpre morala da se ugoji. Zato je pronašla devojku koja će joj doslovno prodati svoje salo, koje će posle prerade ubrizgati u svoju zadnjicu. Zahvat će biti izveden na jednoj od najboljih svetskih klinika", priča izvor "Kurira".

Tim povodom pozvali smo Đurićevu, koja se u prvom momentu iznenadila, a zatim je potvrdila naša saznanja.

"Volim promene, ali ne i silikonsku zadnjicu. Fascinira me brazilska guza. Kad sam bila mlađa, mnogo sam volela da budem koščata i mršava, a sada bih volela da imam obline. Mislim da ih ovako dovoljno imam, a što se nove zadnjice tiče, mogu samo da vam kažem da se vidimo ovog leta", kroz osmeh je rekla starleta, koja je nekoliko puta išla na remont silikona u grudima i usnama.

Izvor: Svet.rs
Foto: Instagram

Pogledajte još